Derfor setter FBI Conference mennesker foran
by Female Business Innovation on September 6th, 2017

Photo : Margrethe Otto Skar
 

​Som flere kanskje har fått med seg er vi godt i gang med å planlegge årets FBI Conference 1.november. Mens vi i fjor hadde fokus på hvordan teknologien og den digitale revolusjonen endrer fremtidens arbeidsliv, vil vi i år sette mennesker først.

​People First er tema for årets konferanse. Bakgrunnen er at vi som har vært i business en stund vet at for å lykkes er gode relasjoner og menneskene vi samarbeider med helt vesentlig. Vi har sett at gode lederne setter andre mennesker først og jobber for å få sine medarbeidere til å bli den beste utgaven av seg selv. I bunn og grunn handler det å bygge broer av tillit og trygghet. Og er det noe verden nå trenger så er det mer tillit mellom mennesker.
 
​Vi ser det i arbeidslivet hver dag. Hvis medarbeidere føler seg trygge og har ledere som ser dem, så blomstrer de og gjør en god jobb. Dette er en vinn-vinn situasjon for både lederne og de ansatte. På årets konferanse har vi utrolig flotte ledere som skal dele sine erfaringer fra arbeidslivet.

Professor Arne vil snakke om hva vi mennesker bør gjøre når roboter og kunstig intelligens tar alle jobbene. Hva blir igjen av oppgaver og hvilke nye jobber kan vi skape?

Ellen Arnstad er en norsk administrerende direktør, journalist, redaktør og medieleder. Hun er nå administrerende direktør for X Meeting Point Norway , og vil dele med oss da hun i 2017 brått fratrådte stillingen som konsernredaktør i Aller Media AS.

Katinka Greve Leiner fra Ferd vil snakke om gründere som drives av ønsket om å skape sosial effekt i samfunnet. Noe vi kan bli mye bedre på.

Dora Thorhallsdottir skal snakke om viktigheten av relasjoner, FBI conference og hormoner, i Relasjonssenteret og som Stand-up komiker.
 
​På vår konferanse vil du møte noen av Norges modigste gründere og ledere som tør å tenke nytt og som vi har noe å lære av. I samarbeid med Innovasjon Norge har vi også hentet innleder fra Kina, nemlig Lei QU som er grunnleggeren av Innovasjon Norges globale kvinneinitiativ slik at hun også kan fortelle oss hvordan de jobber med å sette mennesker først i business i Kina.
 
Årets videoreporter og konferansiér : Vigdis Jordal
​Dette er fjerde året på rad vi samler kvinnelige gründere og ledere i samfunnssalen i Oslo for å dele, løfte og lære av hverandre. Tidligere år har vi fokusert på følgende temaer, start up, bærekraftig vekst og en verden og et arbeidsliv i endring. For meg er det en fryd å være daglig leder for en gjeng så selvstendige kvinner som alle jobber etter og holder våre verdier høyt som er Mangfold, Engasjement og Raushet.

Nå håper vi også å se deg på konferansen.

​Nina Hanssen
Daglig leder i FBI Conference
 


Posted in Programmet    Tagged with FBI conference 2014, FBI conference 2017, Foredragsholdere


0 Comments

Leave a Comment


Arkiv
2017 (1)
2016 (21)
February (2)
March (6)
June (3)
August (2)
September (4)
October (4)
2015 (20)
July (2)
August (8)
September (5)
October (5)
2014 (20)
September (6)
October (14)
Nyhetsbrev
Emne
2jinter 5G bredbånd 5G 8.mars Afterparty Anita Andersen Anita Tonne Ann Elin Schüssel Anne Dubau Anne-Mette Røsting Antoinette Botti Be Yoga STUDIO Berit Svendsen Berit Ås Billettsalg Björg Thorhallsdottir Bli Ny Bodega Bollywood Catherine Lemaréchal Claus Diseth Drikke Elevate Elisabeth Ellen Vahr Energi og Treningsglede Epleslang FBI Conference 2016 FBI conference 2014 FBI conference 2015 FBI conference 2017 Fashion FayHouse Ferd Fibernett Foredragsholdere Foto Galleri My Ging Globalt arbeid Gode rådvarer Gro Mikkelsen Gründere Gunn Ovesen Gunnar Kopperud Guri Schanke Gutta Hans Geelmuydens Hedda Kise Helse Hersketeknikk Humans of Oslo Ingeborg Omdal Lykseth Innleder InnoMag Innovasjon Norge Innovasjon Janteloven Juan Serrano Katinka Greve Leiner Kia Luise Klavenes Kjetil Staalesen Kristil Erla Håland Krydder Kulturminister Kultur Kvinnenettverk Kvinner i ledelse Lean Business Lederskap Lena Pettersen Lillestrøm Kultursenter Linda Cathrine Hofstad Helleland Linda Svedal Walsoe Livskriser MC barsking Mangfold Marcela Cardenas Margrethe Otto Skar May-Bente Hoiland Lode Musikk MyPocket.Academy Märtha Louise Nakenhet Netta Nyman Next step Nina Hanssen OIW2016 OIW Oslo Innovation Week Penger Per Fugelli Premium Drinks Prioriteringer Professor Program 2016 Programmet Regnskogfondet Religion Rikke Soligard Romerikes Blad Rosa pønk SISU Coaching Samarbeidspartnere Samarbeidspartner Sangartist Serrano's Silicon Valley Skedsmo kommune Skinka Soulspring Speed Gründere Sponsor Styling Susanne Louise Olijnyk TV team TV-aksjonen 2015 Tech Teknologi Thereze Gransaeter Tips og råd Trekning Trine Aaldstedt Truls Berg Underholdning Vekst Velkommen Verdier Vigdis Jordal Yngve Dahle forventninger kjoler komponist Aagre kunstfoto tetøser te Ærlighet