Årets FBI AFTERPARTY med Susanne Louise Olijnyk
by Female Business Innovation on October 5th, 2016

Klikk på bilde for å forstørre.

AFTERPARTY - påmeldingsfrist onsdag 12.oktober!

Hun sang på den aller første FBI-konferansen og nå er vi så heldig å få henne tilbake på årets FBIs afterparty. Susanne Louise særegne sangstemme er lett å kjenne igjen og de siste årene har hun både gitt ut singel alene og med artisten Chris Baco. Nylig fikk 19-åringen fra Lørenskog dobbelplatina da 8000 mennesker har lastet ned sangen The Banjo. Meld deg på afteparty og få oppleve Susanne Louise live!  

Susanne Louise Olijnyk underholder mens vi andre nyter Tapas og noe godt i glasset.
Det du ikke opplever fra scenen og salen, får du oppleve på minglefesten etter konferansen. Kanskje du får en date med en av FBI-innlederne? De beste idéene kommer over ett glass og god mat, sies det..

Meld deg på skal du få med deg ALLE de gode historiene!

Booking >> https://fbiconference2016.hoopla.no/sales/fbiconference2016


Posted in Afterparty, FBI Conference    Tagged with Susanne Louise Olijnyk, Afterparty, FBI Conference 2016


0 Comments

Leave a Comment


Arkiv
2016 (21)
February (2)
March (6)
June (3)
August (2)
September (4)
October (4)
2015 (20)
July (2)
August (8)
September (5)
October (5)
2014 (20)
September (6)
October (14)
Nyhetsbrev
Emne
2jinter 5G bredbånd 5G 8.mars Afterparty Anita Andersen Anita Tonne Ann Elin Schüssel Anne Dubau Anne-Mette Røsting Antoinette Botti Be Yoga STUDIO Berit Svendsen Berit Ås Billettsalg Björg Thorhallsdottir Bli Ny Bodega Bollywood Catherine Lemaréchal Claus Diseth Drikke Elevate Elisabeth Ellen Vahr Energi og Treningsglede Epleslang FBI Conference 2016 FBI conference 2014 FBI conference 2015 Fashion FayHouse Ferd Fibernett Foredragsholdere Foto Galleri My Ging Globalt arbeid Gode rådvarer Gro Mikkelsen Gründere Gunn Ovesen Gunnar Kopperud Guri Schanke Gutta Hans Geelmuydens Hedda Kise Helse Hersketeknikk Humans of Oslo Ingeborg Omdal Lykseth Innleder InnoMag Innovasjon Norge Innovasjon Janteloven Juan Serrano Katinka Greve Leiner Kia Luise Klavenes Kjetil Staalesen Kristil Erla Håland Krydder Kulturminister Kultur Kvinnenettverk Kvinner i ledelse Lean Business Lederskap Lena Pettersen Lillestrøm Kultursenter Linda Cathrine Hofstad Helleland Linda Svedal Walsoe Livskriser MC barsking Mangfold Marcela Cardenas Margrethe Otto Skar May-Bente Hoiland Lode Musikk MyPocket.Academy Märtha Louise Nakenhet Netta Nyman Next step Nina Hanssen OIW2016 OIW Oslo Innovation Week Penger Per Fugelli Premium Drinks Prioriteringer Professor Program 2016 Programmet Regnskogfondet Religion Rikke Soligard Romerikes Blad Rosa pønk SISU Coaching Samarbeidspartnere Samarbeidspartner Sangartist Serrano's Silicon Valley Skedsmo kommune Skinka Soulspring Speed Gründere Sponsor Styling Susanne Louise Olijnyk TV team TV-aksjonen 2015 Tech Teknologi Thereze Gransaeter Tips og råd Trekning Trine Aaldstedt Truls Berg Underholdning Vekst Velkommen Verdier Vigdis Jordal Yngve Dahle forventninger kjoler komponist Aagre kunstfoto tetøser te Ærlighet