Skribent og foredragsholder Kjetil Staalesen står på FBI scenen i år.
by Female Business Innovation on August 29th, 2016

Jada, vi elsker menn.

​I år har vi den glede av å få den kjente skribenten og foredragsholderen Kjetil Staalesen på FBI Conference scene den 19.oktober. Staalesen kommer. Kommer du?
Vi gleder oss til å høre innlegget til Kjetil Staalesen (43) som nå er spesialrådgiver i LO. I fagbevegelsen jobber han med næringspolitikk med et særlig ansvar for innovasjon og digitalisering. Men han har også 19 år fra finansnæringen. Staalesen er opptatt av at arbeidslivet må omfavne endring og muligheten det gir oss, samtidig som vi må klare å ta vare på verdien av de tradisjoner og rettigheter vi har som gjør norsk arbeidsliv til et av verdens beste å være ansatt i samtidig som produktiviteten er høy.

Kjetil snakker engasjerende og morsomt om et arbeidsliv i endring basert på egne erfaringer og samarbeid med hundrevis av tillitsvalgte over hele landet. Kjetil har to halvferdige mastergrader og skrev for mange år siden, på ramme alvor, en semesteroppgave ved universitetet i Oslo med tittelen ”En komparativ analyse av kvinnesynene i Middelalderen og tysk høyromantikk med vekt på Dante og Goethe”. I dag skriver han om enklere ting og har siden 2012 vært fast spaltist i Dagsavisen der han skriver om økonomi og arbeidsliv annenhver mandag.

Vi gleder oss til å se deg på scenen Kjetil!Posted in FBI Conference, Foredragsholder    Tagged with Kjetil Staalesen, Mangfold, Lederskap


0 Comments

Leave a Comment


Arkiv
2016 (21)
February (2)
March (6)
June (3)
August (2)
September (4)
October (4)
2015 (20)
July (2)
August (8)
September (5)
October (5)
2014 (20)
September (6)
October (14)
Nyhetsbrev
Emne
2jinter 5G bredbånd 5G 8.mars Afterparty Anita Andersen Anita Tonne Ann Elin Schüssel Anne Dubau Anne-Mette Røsting Antoinette Botti Be Yoga STUDIO Berit Svendsen Berit Ås Billettsalg Björg Thorhallsdottir Bli Ny Bodega Bollywood Catherine Lemaréchal Claus Diseth Drikke Elevate Elisabeth Ellen Vahr Energi og Treningsglede Epleslang FBI Conference 2016 FBI conference 2014 FBI conference 2015 Fashion FayHouse Ferd Fibernett Foredragsholdere Foto Galleri My Ging Globalt arbeid Gode rådvarer Gro Mikkelsen Gründere Gunn Ovesen Gunnar Kopperud Guri Schanke Gutta Hans Geelmuydens Hedda Kise Helse Hersketeknikk Humans of Oslo Ingeborg Omdal Lykseth Innleder InnoMag Innovasjon Norge Innovasjon Janteloven Juan Serrano Katinka Greve Leiner Kia Luise Klavenes Kjetil Staalesen Kristil Erla Håland Krydder Kulturminister Kultur Kvinnenettverk Kvinner i ledelse Lean Business Lederskap Lena Pettersen Lillestrøm Kultursenter Linda Cathrine Hofstad Helleland Linda Svedal Walsoe Livskriser MC barsking Mangfold Marcela Cardenas Margrethe Otto Skar May-Bente Hoiland Lode Musikk MyPocket.Academy Märtha Louise Nakenhet Netta Nyman Next step Nina Hanssen OIW2016 OIW Oslo Innovation Week Penger Per Fugelli Premium Drinks Prioriteringer Professor Program 2016 Programmet Regnskogfondet Religion Rikke Soligard Romerikes Blad Rosa pønk SISU Coaching Samarbeidspartnere Samarbeidspartner Sangartist Serrano's Silicon Valley Skedsmo kommune Skinka Soulspring Speed Gründere Sponsor Styling Susanne Louise Olijnyk TV team TV-aksjonen 2015 Tech Teknologi Thereze Gransaeter Tips og råd Trekning Trine Aaldstedt Truls Berg Underholdning Vekst Velkommen Verdier Vigdis Jordal Yngve Dahle forventninger kjoler komponist Aagre kunstfoto tetøser te Ærlighet