Fra bestemors styrkedrikk til NorgesGruppen og delikatessebutikker.
by Female Business Innovation on March 29th, 2016

Foto : privat
​Vi har gleden av å presentere Antoinette Botti fra Elfenbenskysten som foredragsholder under FBI Conference. Én av flere spennende innledere som står på scenen og holder foredrag under Oslo Innovation Week i oktober i år.

Antoinette sin bestemor har vært en stor inspirasjon for henne gjennom hele oppveksten. Bestemoren sørget for å styrke familien og stilte opp med de beste friske råvarer. I dag har Antoinette alt å takke sin bestemor, og hennes business som er blitt en stor suksess. World in Change - Business in Change er årets tema.
Antoinette Botti er født og oppvokst på Elfenbenskysten i Vest Afrika. Bodd i Paris en liten stund før hun kom til Norge for tjueåtte år siden.

Antoinette kaller seg selv Women Leadership- og Empowerment optimist og jobber aktivt med kvinner i sin landsby. Hun er grunnlegger av PAWA (Panafrican Women´s Association i Norge) en møteplass for kvinner fra Afrika bosatt i Norge.  Antoinette er ambisiøs, målrettet og uredd. Gründerkarrieren startet hun på kjøkkenbenken med ingefærdrikken Ging som er hennes barndomsdrikke. Inspirasjonen henter hun fra sin bestemor som var opptatt av naturmedisin og sunnhet og brukte ofte ingefær for å holde familien frisk. Hun startet Zomadré prosjektet (betyr styrke) med kvinnelige ingefærdyrkere i sin landsby. Målet med prosjektet er å skape lokale arbeidsplasser for kvinnene slik at de kan ta vare på seg selv og deres familier.

Antoinette lykkes med Ging i Norge som er solgt i mange kjente dagligvarebutikker som Meny, Jacobs, Deli de Luca, CC-Gruppen og er distribuert gjennom NorgesGruppen.  I tillegg har hun mange frittstående delikatessebutikker og restauranter i Oslo, Stavanger, Hamar, Lillehammer, Gjøvik, Løten og Elverum som selger drikken Ging.

I fjor mottok Antoinette Botti rollemodell-prisen for sin evne til å vise lederskap og ta en ledende posisjon i norsk næringsliv. Prisen ble delt ut av Kronprins Haakon med stiftelse Leadership Foundation som initiativtaker av prisen.
​Vi gleder oss til å høre og se deg på scenen Antoinette.
Velkommen!
 


Posted in FBI Conference, Foredragsholder    Tagged with Ging, Drikke, Gode rådvarer, Antoinette Botti


0 Comments

Leave a Comment


Arkiv
2016 (21)
February (2)
March (6)
June (3)
August (2)
September (4)
October (4)
2015 (20)
July (2)
August (8)
September (5)
October (5)
2014 (20)
September (6)
October (14)
Nyhetsbrev
Emne
2jinter 5G bredbånd 5G 8.mars Afterparty Anita Andersen Anita Tonne Ann Elin Schüssel Anne Dubau Anne-Mette Røsting Antoinette Botti Be Yoga STUDIO Berit Svendsen Berit Ås Billettsalg Björg Thorhallsdottir Bli Ny Bodega Bollywood Catherine Lemaréchal Claus Diseth Drikke Elevate Elisabeth Ellen Vahr Energi og Treningsglede Epleslang FBI Conference 2016 FBI conference 2014 FBI conference 2015 Fashion FayHouse Ferd Fibernett Foredragsholdere Foto Galleri My Ging Globalt arbeid Gode rådvarer Gro Mikkelsen Gründere Gunn Ovesen Gunnar Kopperud Guri Schanke Gutta Hans Geelmuydens Hedda Kise Helse Hersketeknikk Humans of Oslo Ingeborg Omdal Lykseth Innleder InnoMag Innovasjon Norge Innovasjon Janteloven Juan Serrano Katinka Greve Leiner Kia Luise Klavenes Kjetil Staalesen Kristil Erla Håland Krydder Kulturminister Kultur Kvinnenettverk Kvinner i ledelse Lean Business Lederskap Lena Pettersen Lillestrøm Kultursenter Linda Cathrine Hofstad Helleland Linda Svedal Walsoe Livskriser MC barsking Mangfold Marcela Cardenas Margrethe Otto Skar May-Bente Hoiland Lode Musikk MyPocket.Academy Märtha Louise Nakenhet Netta Nyman Next step Nina Hanssen OIW2016 OIW Oslo Innovation Week Penger Per Fugelli Premium Drinks Prioriteringer Professor Program 2016 Programmet Regnskogfondet Religion Rikke Soligard Romerikes Blad Rosa pønk SISU Coaching Samarbeidspartnere Samarbeidspartner Sangartist Serrano's Silicon Valley Skedsmo kommune Skinka Soulspring Speed Gründere Sponsor Styling Susanne Louise Olijnyk TV team TV-aksjonen 2015 Tech Teknologi Thereze Gransaeter Tips og råd Trekning Trine Aaldstedt Truls Berg Underholdning Vekst Velkommen Verdier Vigdis Jordal Yngve Dahle forventninger kjoler komponist Aagre kunstfoto tetøser te Ærlighet