Hvor er FBI foredragsholderne 2015 i dag - del 5
by Female Business Innovation on March 22nd, 2016

​I fjor hadde FBI konferansen 14 inspirerende kvinner og menn på scenen, og de leverte så det holdt! De ga oss energi, kunnskap og lærdom som mange av deltakerne har brukt til å sette trøkk bak sine egne planer og prosjekter.

Men hvor er disse foredragsholderne i dag? Hva har de gjort med sine EGNE prosjekter og planer? Og hva mener de er det beste med FBI-konferansen?

Iffit utvidet nettverket sitt, og Linda har startet egen TV-kanal!
 

Fotograf, forfatter og foredragsholder.

Hva har skjedd med din business - dvs. hvor er du nå?
Etter at jeg sto på scenen fikk jeg mye positiv feedback. Mange tok kontakt i etterkant og ba meg om å være foredragsholder på FBI Conference. Noen uker etter konferansen sto jeg på scenen sammen med blant annet  country manager for Google, og CEO for Telenor hos PWC. FBI Conference gjorde meg mer synlig og jeg kom i kontakt med andre kvinner fra hele Norge som jeg ellers ikke vil ha truffet.

Hva har FBI betydd for deg, og hvorfor folk bør delta?
FBI har betydd mye. Det er har ført til at jeg har kommet i kontakt med kvinner med en ektefølt interesse for sine medsøstre. Jeg fikk mange Facebook-meldinger fra kvinner som likte innlegget mitt. Hvorfor skal man delta - Det er ganske enkelt : Kunnskap, bygge nettverket ditt og å finne inspirasjon.

​Humans of Oslo (MVBO) >>

 

Inspirator, forfatter og foredragsholder

​Hva har skjedd med din business - dvs. hvor er du nå?
I januar 2016 lanserte jeg Lucky Linda TV - en inspirasjonskanal som gir medlemmene jevnlig og langvarig inspirasjon til å ta action så de kan få nye resultater i livet sitt. Nå feires over 2 år som kreftfri med å dra på turné i april med det nye foredraget LL-Metoden, og i mai åpner INSIDE - en inspirasjonsbutikk midt i Tønsberg sentrum, et helt unikt konsept i Norge. 

Hva har FBI betydd for deg, og hvorfor folk bør delta?
​FBI har gitt stor inspirasjon i gründerlivet og mange konkrete verktøy å ta med seg. Ikke minst har det utvidet nettverket mitt, noe som er enomt viktig som gründer. Jeg mener at inspirasjon + action = resultater, og en dag som FBI gir deg masse inspirasjon til å ta action så du kan oppnå resultater… for når alt kommer til alt så er det veien vi går i hverdagen og resultatene som gjelder. FBI gir en boost av energi, innspill, kunnskaper, inspirasjon og lyst til å hoppe langt utenfor komfortsonen! 
 


Posted in not categorized    Tagged with no tags


0 Comments

Leave a Comment


Arkiv
2016 (21)
February (2)
March (6)
June (3)
August (2)
September (4)
October (4)
2015 (20)
July (2)
August (8)
September (5)
October (5)
2014 (20)
September (6)
October (14)
Nyhetsbrev
Emne
2jinter 5G bredbånd 5G 8.mars Afterparty Anita Andersen Anita Tonne Ann Elin Schüssel Anne Dubau Anne-Mette Røsting Antoinette Botti Be Yoga STUDIO Berit Svendsen Berit Ås Billettsalg Björg Thorhallsdottir Bli Ny Bodega Bollywood Catherine Lemaréchal Claus Diseth Drikke Elevate Elisabeth Ellen Vahr Energi og Treningsglede Epleslang FBI Conference 2016 FBI conference 2014 FBI conference 2015 Fashion FayHouse Ferd Fibernett Foredragsholdere Foto Galleri My Ging Globalt arbeid Gode rådvarer Gro Mikkelsen Gründere Gunn Ovesen Gunnar Kopperud Guri Schanke Gutta Hans Geelmuydens Hedda Kise Helse Hersketeknikk Humans of Oslo Ingeborg Omdal Lykseth Innleder InnoMag Innovasjon Norge Innovasjon Janteloven Juan Serrano Katinka Greve Leiner Kia Luise Klavenes Kjetil Staalesen Kristil Erla Håland Krydder Kulturminister Kultur Kvinnenettverk Kvinner i ledelse Lean Business Lederskap Lena Pettersen Lillestrøm Kultursenter Linda Cathrine Hofstad Helleland Linda Svedal Walsoe Livskriser MC barsking Mangfold Marcela Cardenas Margrethe Otto Skar May-Bente Hoiland Lode Musikk MyPocket.Academy Märtha Louise Nakenhet Netta Nyman Next step Nina Hanssen OIW2016 OIW Oslo Innovation Week Penger Per Fugelli Premium Drinks Prioriteringer Professor Program 2016 Programmet Regnskogfondet Religion Rikke Soligard Romerikes Blad Rosa pønk SISU Coaching Samarbeidspartnere Samarbeidspartner Sangartist Serrano's Silicon Valley Skedsmo kommune Skinka Soulspring Speed Gründere Sponsor Styling Susanne Louise Olijnyk TV team TV-aksjonen 2015 Tech Teknologi Thereze Gransaeter Tips og råd Trekning Trine Aaldstedt Truls Berg Underholdning Vekst Velkommen Verdier Vigdis Jordal Yngve Dahle forventninger kjoler komponist Aagre kunstfoto tetøser te Ærlighet