Bente bidrar til voksegleder for bedriftsledere og gründere
by Female Business Innovation on March 14th, 2016

Foto : privat
​Vi har gleden av å presentere Bente Baugerød som den første i rekken av årets FBI Conference foredragsholder. 
​Én av flere spennende innledere under Oslo Innovation Week som arrangeres i oktober. Bente løfter bedriftsledere og gründere, i en verden med konstant endring. Årets tema for FBI Conference har du kanskje catchet allerede ;) World in Change - Business in Change.
Litt info om Bente: 
Bente Baugerød startet i 2004 sitt eget firma, Ressursen. I dag har hennes selskap en omsetning på 40 millioner, 12 fast ansatte fordelt på to avdelinger og sysselsetter 70 årsverk. 
Suksessen hennes er et resultat av kontinuerlig evaluering, vilje til å bli bedre hver dag og en ydmykhet i hverdagen for andres erfaring. I tillegg til hårete mål, til tider VELDIG hårete mål! Bente er genuint opptatt av å feire målene hun setter seg. 

I dag har hun ansatt sin eldste sønn som daglig leder og i tillegg til å være arbeidende styreleder så består hverdagen hennes av å være en inspirasjon, samtalepartner og støttespiller på veien til suksess for andre bedriftsledere og gründere. Dette gjør hun via sitt nye firma, Voksegleder. 
 
Vi gleder oss til å høre og se deg på scenen Bente! Velkommen til FBI Conference.
 


Posted in FBI Conference, Oslo Innovation Week.    Tagged with Foredragsholdere, Innleder, FBI Conference 2016, OIW2016


0 Comments

Leave a Comment


Arkiv
2017 (1)
2016 (21)
February (2)
March (6)
June (3)
August (2)
September (4)
October (4)
2015 (20)
July (2)
August (8)
September (5)
October (5)
2014 (20)
September (6)
October (14)
Nyhetsbrev
Emne
2jinter 5G bredbånd 5G 8.mars Afterparty Anita Andersen Anita Tonne Ann Elin Schüssel Anne Dubau Anne-Mette Røsting Antoinette Botti Be Yoga STUDIO Berit Svendsen Berit Ås Billettsalg Björg Thorhallsdottir Bli Ny Bodega Bollywood Catherine Lemaréchal Claus Diseth Drikke Elevate Elisabeth Ellen Vahr Energi og Treningsglede Epleslang FBI Conference 2016 FBI conference 2014 FBI conference 2015 FBI conference 2017 Fashion FayHouse Ferd Fibernett Foredragsholdere Foto Galleri My Ging Globalt arbeid Gode rådvarer Gro Mikkelsen Gründere Gunn Ovesen Gunnar Kopperud Guri Schanke Gutta Hans Geelmuydens Hedda Kise Helse Hersketeknikk Humans of Oslo Ingeborg Omdal Lykseth Innleder InnoMag Innovasjon Norge Innovasjon Janteloven Juan Serrano Katinka Greve Leiner Kia Luise Klavenes Kjetil Staalesen Kristil Erla Håland Krydder Kulturminister Kultur Kvinnenettverk Kvinner i ledelse Lean Business Lederskap Lena Pettersen Lillestrøm Kultursenter Linda Cathrine Hofstad Helleland Linda Svedal Walsoe Livskriser MC barsking Mangfold Marcela Cardenas Margrethe Otto Skar May-Bente Hoiland Lode Musikk MyPocket.Academy Märtha Louise Nakenhet Netta Nyman Next step Nina Hanssen OIW2016 OIW Oslo Innovation Week Penger Per Fugelli Premium Drinks Prioriteringer Professor Program 2016 Programmet Regnskogfondet Religion Rikke Soligard Romerikes Blad Rosa pønk SISU Coaching Samarbeidspartnere Samarbeidspartner Sangartist Serrano's Silicon Valley Skedsmo kommune Skinka Soulspring Speed Gründere Sponsor Styling Susanne Louise Olijnyk TV team TV-aksjonen 2015 Tech Teknologi Thereze Gransaeter Tips og råd Trekning Trine Aaldstedt Truls Berg Underholdning Vekst Velkommen Verdier Vigdis Jordal Yngve Dahle forventninger kjoler komponist Aagre kunstfoto tetøser te Ærlighet