Hvor er FBI foredragsholderne 2015 i dag - del 4
by FBI team on March 12th, 2016

​I fjor hadde FBI konferansen 14 inspirerende kvinner og menn på scenen, og de leverte så det holdt! De ga oss energi, kunnskap og lærdom som mange av deltakerne har brukt til å sette trøkk bak sine egne planer og prosjekter.

Men hvor er disse foredragsholderne i dag? Hva har de gjort med sine EGNE prosjekter og planer? Og hva mener de er det beste med FBI-konferansen?

Margrethe gir folk flest kontroll på økonomien. Anita Tonne satser i Asia >>

Rådgiver innen privat økonomi

​Hva har skjedd med din business/det du gjør - siden FBI i fjor - dvs. hvor er du nå?
​På FBI 2015 lanserte jeg mitt onlineprodukt "Kontroll på økonomien". Denne uken går jeg igang med 3 kursrunde på produktet og gleder meg over å kunne spre kunnskap om økonomi. Økonomi kan nemmelig gjøres enkelt, og det er budskap mitt. Samtidig som det er utrolig viktig å ha en kontroll på og en trygg økonomi. Da får du mye mer ut av pengene dine og får råd til det du virkelig ønsker deg. 

I mars lanserer jeg et nytt produkt som blir onlinekurs på skatt og selvangivelse. Jeg gleder meg til å vise frem dette.

​Hva har FBI betydd for deg, og hvorfor bør folk delta?
Siden jeg er en del av FBI teamet, så må jeg begynne der. FBI har de mest engasjerte kvinne i styringsgruppen. Jeg har aldri hatt det så morsomt på jobb. Vi er i en flyt og en glede ved å arrangere FBI. Jeg tror det merkes. Utover dette er FBI en arena for nettverksbygging og påfyll.
 
Du bør delta fordi dette er en av de viktigste konferansene for kvinner i business i dag. Det er mange deltakere, og det er utrolig mye power og kunnskap både på scenen og i salen. Du kan rett og slett gå glipp av din neste mulighet om du ikke er med.

Ditt Motto - Orden i økonomien og litt til over >>
 

​Founder of Corebar Scandinavia og Corebar instruktør

​Hva har skjedd med din business/det du gjør - siden FBI i fjor - dvs. hvor er du nå?
Vi har lansert Corebar i Hellas og er på vei inn i 5-10 nye land i Europa. Hvor mange vi ender opp med i løpet av 2016 avhenger av lanseringstempoet til salgsagentene våre. Vi er også invitert til satsing i Asia.

​Hva har FBI betydd for deg, og hvorfor bør folk delta?
Det var en utbytterik dag med mange gode og interessante foredragsholdere. Det er viktig å la seg inspirere og ikke minst lære av andres suksesshistorier samt få en bekreftelse på at du ikke står alene om alle utfordringene du måtte oppleve daglig som grunder.

The Corebar >>
Foto : privat
Tekst : Inger Lise Sæter Kontochristos


Posted in Foredragsholder, Planer og prosjekter    Tagged with Margrethe Otto Skar, Anita Tonne


0 Comments

Leave a Comment


Arkiv
2017 (1)
2016 (21)
February (2)
March (6)
June (3)
August (2)
September (4)
October (4)
2015 (20)
July (2)
August (8)
September (5)
October (5)
2014 (20)
September (6)
October (14)
Nyhetsbrev
Emne
2jinter 5G bredbånd 5G 8.mars Afterparty Anita Andersen Anita Tonne Ann Elin Schüssel Anne Dubau Anne-Mette Røsting Antoinette Botti Be Yoga STUDIO Berit Svendsen Berit Ås Billettsalg Björg Thorhallsdottir Bli Ny Bodega Bollywood Catherine Lemaréchal Claus Diseth Drikke Elevate Elisabeth Ellen Vahr Energi og Treningsglede Epleslang FBI Conference 2016 FBI conference 2014 FBI conference 2015 FBI conference 2017 Fashion FayHouse Ferd Fibernett Foredragsholdere Foto Galleri My Ging Globalt arbeid Gode rådvarer Gro Mikkelsen Gründere Gunn Ovesen Gunnar Kopperud Guri Schanke Gutta Hans Geelmuydens Hedda Kise Helse Hersketeknikk Humans of Oslo Ingeborg Omdal Lykseth Innleder InnoMag Innovasjon Norge Innovasjon Janteloven Juan Serrano Katinka Greve Leiner Kia Luise Klavenes Kjetil Staalesen Kristil Erla Håland Krydder Kulturminister Kultur Kvinnenettverk Kvinner i ledelse Lean Business Lederskap Lena Pettersen Lillestrøm Kultursenter Linda Cathrine Hofstad Helleland Linda Svedal Walsoe Livskriser MC barsking Mangfold Marcela Cardenas Margrethe Otto Skar May-Bente Hoiland Lode Musikk MyPocket.Academy Märtha Louise Nakenhet Netta Nyman Next step Nina Hanssen OIW2016 OIW Oslo Innovation Week Penger Per Fugelli Premium Drinks Prioriteringer Professor Program 2016 Programmet Regnskogfondet Religion Rikke Soligard Romerikes Blad Rosa pønk SISU Coaching Samarbeidspartnere Samarbeidspartner Sangartist Serrano's Silicon Valley Skedsmo kommune Skinka Soulspring Speed Gründere Sponsor Styling Susanne Louise Olijnyk TV team TV-aksjonen 2015 Tech Teknologi Thereze Gransaeter Tips og råd Trekning Trine Aaldstedt Truls Berg Underholdning Vekst Velkommen Verdier Vigdis Jordal Yngve Dahle forventninger kjoler komponist Aagre kunstfoto tetøser te Ærlighet