Hvor er FBI foredragsholderne 2015 i dag - del 3
by FBI team on March 6th, 2016

​I fjor hadde FBI konferansen 14 inspirerende kvinner og menn på scenen, og de leverte så det holdt! De ga oss energi, kunnskap og lærdom som mange av deltakerne har brukt til å sette trøkk bak sine egne planer og prosjekter.

Men hvor er disse foredragsholderne i dag? Hva har de gjort med sine EGNE prosjekter og planer? Og hva mener de er det beste med FBI-konferansen?

2 jinter og Catherine Lemaréchal forteller oss mer >>

Gründere - ​syr makeløse ullkjoler med gamle strikkeklær.

​Hva har skjedd med deres business/det dere gjør - siden FBI i fjor - dvs. hvor er dere nå?
Vi har hatt en veldig bra sesong, og vi fikk et veldig bust på FBI konferansen. Årsaken er nok både at vi fikk selvtillit over at vi faktisk ble spurt og turte i tillegg til at vi fikk en bevissthet rundt egen drift =)

Hva har FBI betydd for deg/dere, og hvorfor bør folk delta?
Vi trenger kvinnenettverk, mer enn noen gang. Vi må ikke tro at glasstaket ikke finnes og vi må backe hverandre opp. Dét gjøre dere ved Female business innovation, takk og lykke til videre!​

2 jinter >>

 

​NLP Certified Coach og foredragsholder

​Hva har skjedd med din business/det du gjør - siden FBI i fjor - dvs. hvor er du nå?
​Jobber med foredrag, kurs og workshops innen kommunikasjon, merkevarebygging og tidsmestring. Jeg fikk en idé som nå er implementert i et av mine eksisterende konsepter.

​Hva har FBI betydd for deg, og hvorfor bør folk delta?
​Jeg har hatt flere spennende kaffeprater i etterkant av FBI konferansen. Du får nye impulser og treffer nye mennesker, som gjør at du kan utvide ditt nettverk. Det er også en anledning til å videreutvikle relasjoner du har fra før.

Ticato >>
 
​Foto : privat
Tekst : Inger Lise Sæter Kontochristos

 


Posted in Foredragsholder, Planer og prosjekter    Tagged with 2jinter, Catherine Lemaréchal


0 Comments

Leave a Comment


Arkiv
2016 (21)
February (2)
March (6)
June (3)
August (2)
September (4)
October (4)
2015 (20)
July (2)
August (8)
September (5)
October (5)
2014 (20)
September (6)
October (14)
Nyhetsbrev
Emne
2jinter 5G bredbånd 5G 8.mars Afterparty Anita Andersen Anita Tonne Ann Elin Schüssel Anne Dubau Anne-Mette Røsting Antoinette Botti Be Yoga STUDIO Berit Svendsen Berit Ås Billettsalg Björg Thorhallsdottir Bli Ny Bodega Bollywood Catherine Lemaréchal Claus Diseth Drikke Elevate Elisabeth Ellen Vahr Energi og Treningsglede Epleslang FBI Conference 2016 FBI conference 2014 FBI conference 2015 Fashion FayHouse Ferd Fibernett Foredragsholdere Foto Galleri My Ging Globalt arbeid Gode rådvarer Gro Mikkelsen Gründere Gunn Ovesen Gunnar Kopperud Guri Schanke Gutta Hans Geelmuydens Hedda Kise Helse Hersketeknikk Humans of Oslo Ingeborg Omdal Lykseth Innleder InnoMag Innovasjon Norge Innovasjon Janteloven Juan Serrano Katinka Greve Leiner Kia Luise Klavenes Kjetil Staalesen Kristil Erla Håland Krydder Kulturminister Kultur Kvinnenettverk Kvinner i ledelse Lean Business Lederskap Lena Pettersen Lillestrøm Kultursenter Linda Cathrine Hofstad Helleland Linda Svedal Walsoe Livskriser MC barsking Mangfold Marcela Cardenas Margrethe Otto Skar May-Bente Hoiland Lode Musikk MyPocket.Academy Märtha Louise Nakenhet Netta Nyman Next step Nina Hanssen OIW2016 OIW Oslo Innovation Week Penger Per Fugelli Premium Drinks Prioriteringer Professor Program 2016 Programmet Regnskogfondet Religion Rikke Soligard Romerikes Blad Rosa pønk SISU Coaching Samarbeidspartnere Samarbeidspartner Sangartist Serrano's Silicon Valley Skedsmo kommune Skinka Soulspring Speed Gründere Sponsor Styling Susanne Louise Olijnyk TV team TV-aksjonen 2015 Tech Teknologi Thereze Gransaeter Tips og råd Trekning Trine Aaldstedt Truls Berg Underholdning Vekst Velkommen Verdier Vigdis Jordal Yngve Dahle forventninger kjoler komponist Aagre kunstfoto tetøser te Ærlighet