Hvor er FBI foredragsholderne 2015 i dag - del 2
by FBI team on February 24th, 2016

​​I fjor hadde FBI konferansen 14 inspirerende kvinner og menn på scenen, og de leverte så det holdt! De ga oss energi, kunnskap og lærdom som mange av deltakerne har brukt til å sette trøkk bak sine egne planer og prosjekter.

Men hvor er disse foredragsholderne i dag? Hva har de gjort med sine EGNE prosjekter og planer? Og hva mener de er det beste med FBI-konferansen?

To damer ut denne gangen >>
 

​Foredragsholder, konferansier, skribent
​og sosial entreprenør.

​Hva har skjedd med din business/det du gjør - siden FBI i fjor - dvs. hvor er du nå?
Jeg var konferansiér under FBI konferansen 2015. En rolle jeg trives med, fordi oppgaven er å skape god atmosfære og engasjement, både for innlederne og publikum. Jeg elskar å formidla inspirerande historier om ekte engasjement. Jeg opptrer også med lyriske kåseri. Akkurat nå er jeg underveis til Etiopia, blant annet for å treffa kvinnelege entreprenørar, i tråd med årets FBI tema, "World in Change - Business in Change". 
Hva har FBI betydd for deg, og hvorfor bør folk delta?
Det var inspirerande å introdusere så mange flotte foredragshaldarere under FBI konferansen. Konferansen synliggjorde meg som en dyktig konferansier. Programmet var fullspekket av visdom, gullkorn og et unikt sted for å bygge nettverk. Om det er en konferanse du skal få med deg i år, anbefaler jeg FBI på det varmeste. Vi ses!

Dette sa FBI sin daglig leder Nina Hanssen etter konferansen :
"Om dere trenger en knallgod konferansier som både knytter oss sammen, gir oss lyriske smakebiter, tar vare på arrangører og foredragsholdere, så kan jeg anbefale Vigdis Jordal som gjorde en strålende jobb for oss i FBI - Female Business Innovation"

​Hjertebank drives av Vigdis.

 

Kunstner, grafiker, forfatter og foredragsholder.

​​Hva har skjedd med din business/det du gjør - siden FBI i fjor - dvs. hvor er du nå?
Bor nå på Hawaii og har bodd her siden i fjor. Her har jeg fått tid og mulighet til å fordype meg i prosjektene mine. Jeg fikk betennelse i armen og kan ikke lage kunst på en lang stund. Derfor har jeg lagt om hele businessen min til mer skriving og familietid.

Hva har FBI betydd for deg, og hvorfor bør folk delta?
​Jeg hadde en flott opplevelse på FBI konferansen. Utrolig mange flotte foredragsholdere - Inspirerende. Det er en gave til livet ditt som gir mot og inspirasjon.

Björg Thorhallsdottir >>
 
Foto : privat
Tekst : Inger Lise Sæter Kontochristos


Posted in Foredragsholder, Planer og prosjekter    Tagged with Björg Thorhallsdottir, Vigdis Jordal


0 Comments

Leave a Comment


Arkiv
2016 (21)
February (2)
March (6)
June (3)
August (2)
September (4)
October (4)
2015 (20)
July (2)
August (8)
September (5)
October (5)
2014 (20)
September (6)
October (14)
Nyhetsbrev
Emne
2jinter 5G bredbånd 5G 8.mars Afterparty Anita Andersen Anita Tonne Ann Elin Schüssel Anne Dubau Anne-Mette Røsting Antoinette Botti Be Yoga STUDIO Berit Svendsen Berit Ås Billettsalg Björg Thorhallsdottir Bli Ny Bodega Bollywood Catherine Lemaréchal Claus Diseth Drikke Elevate Elisabeth Ellen Vahr Energi og Treningsglede Epleslang FBI Conference 2016 FBI conference 2014 FBI conference 2015 Fashion FayHouse Ferd Fibernett Foredragsholdere Foto Galleri My Ging Globalt arbeid Gode rådvarer Gro Mikkelsen Gründere Gunn Ovesen Gunnar Kopperud Guri Schanke Gutta Hans Geelmuydens Hedda Kise Helse Hersketeknikk Humans of Oslo Ingeborg Omdal Lykseth Innleder InnoMag Innovasjon Norge Innovasjon Janteloven Juan Serrano Katinka Greve Leiner Kia Luise Klavenes Kjetil Staalesen Kristil Erla Håland Krydder Kulturminister Kultur Kvinnenettverk Kvinner i ledelse Lean Business Lederskap Lena Pettersen Lillestrøm Kultursenter Linda Cathrine Hofstad Helleland Linda Svedal Walsoe Livskriser MC barsking Mangfold Marcela Cardenas Margrethe Otto Skar May-Bente Hoiland Lode Musikk MyPocket.Academy Märtha Louise Nakenhet Netta Nyman Next step Nina Hanssen OIW2016 OIW Oslo Innovation Week Penger Per Fugelli Premium Drinks Prioriteringer Professor Program 2016 Programmet Regnskogfondet Religion Rikke Soligard Romerikes Blad Rosa pønk SISU Coaching Samarbeidspartnere Samarbeidspartner Sangartist Serrano's Silicon Valley Skedsmo kommune Skinka Soulspring Speed Gründere Sponsor Styling Susanne Louise Olijnyk TV team TV-aksjonen 2015 Tech Teknologi Thereze Gransaeter Tips og råd Trekning Trine Aaldstedt Truls Berg Underholdning Vekst Velkommen Verdier Vigdis Jordal Yngve Dahle forventninger kjoler komponist Aagre kunstfoto tetøser te Ærlighet