Hvor er FBI foredragsholderne 2015 i dag - del 1
by FBI team on February 21st, 2016

​I fjor hadde FBI konferansen 14 inspirerende kvinner og menn på scenen, og de leverte så det holdt! De ga oss energi, kunnskap og lærdom som mange av deltakerne har brukt til å sette trøkk bak sine egne planer og prosjekter.

Men hvor er disse foredragsholderne i dag? Hva har de gjort med sine EGNE prosjekter og planer? Og hva mener de er det beste med FBI-konferansen? Først ut er Ellen Vahr og Yngve Dahle >>

Forfatter, foredragsholder og coach.

Hva har skjedd med din business/det du gjør - siden FBI i fjor - dvs. hvor er du nå?
Siden jeg holdt foredrag på FBI i fjor, så har jeg skrevet ferdig min første roman. En bok om min tipp-tipp oldemor, som var Norges mest kjente kloke kone på sin tid. Romanen kommer ut på Aschehoug forlag i august 2016 og heter Gaven.

​Hva har FBI betydd for deg, og hvorfor bør folk delta?
​FBI er et flott samlingssted for alle som bærer på drømmer. Jeg anbefaler alle å gå på dette arrangementet for å få inspirasjon og påfyll, og ikke minst knytte gode kontakter og vennskap.

Ellen Vahr >>

 

​Lean Business Plan, foredragsholder og siviløkonom.

​Hva har skjedd med din business/det du gjør - siden FBI i fjor - dvs. hvor er du nå?
Vi har etablert oss i Storbritannia, Danmark og Sverige – og er på vei inn i fire nye land. Vi vokser sterkt, og har jobbet målbevisst med å forbedre produkter, markedsføring og kundekommunikasjon. Vi hjelper entreprenører med å utvikle bedriftene sine, og det at det er hardere tider for etablerte bedrifter, gjør at det er høyere fokus på entreprenørskap. Det er bra for oss.

​Hva har FBI betydd for deg, og hvorfor bør folk delta?
​Det viktigste jeg oppnådde ved å være med på FBI, var å knytte nye kontakter. Jeg har fortsatt kontakt med flere av de jeg møtte på FBI, og det har åpnet seg spennende forretnings-muligheter som en følge av dette. I forhold til andre konferanser og møteplasser, syns jeg FBI skiller seg ut som spesielt relevant for oss.

Lean Business Planner >>
 
Foto : privat
Tekst : Inger Lise Sæter Kontochristos

 


Posted in Foredragsholder, Planer og prosjekter    Tagged with Ellen Vahr, Yngve Dahle


0 Comments

Leave a Comment


Arkiv
2016 (21)
February (2)
March (6)
June (3)
August (2)
September (4)
October (4)
2015 (20)
July (2)
August (8)
September (5)
October (5)
2014 (20)
September (6)
October (14)
Nyhetsbrev
Emne
2jinter 5G bredbånd 5G 8.mars Afterparty Anita Andersen Anita Tonne Ann Elin Schüssel Anne Dubau Anne-Mette Røsting Antoinette Botti Be Yoga STUDIO Berit Svendsen Berit Ås Billettsalg Björg Thorhallsdottir Bli Ny Bodega Bollywood Catherine Lemaréchal Claus Diseth Drikke Elevate Elisabeth Ellen Vahr Energi og Treningsglede Epleslang FBI Conference 2016 FBI conference 2014 FBI conference 2015 Fashion FayHouse Ferd Fibernett Foredragsholdere Foto Galleri My Ging Globalt arbeid Gode rådvarer Gro Mikkelsen Gründere Gunn Ovesen Gunnar Kopperud Guri Schanke Gutta Hans Geelmuydens Hedda Kise Helse Hersketeknikk Humans of Oslo Ingeborg Omdal Lykseth Innleder InnoMag Innovasjon Norge Innovasjon Janteloven Juan Serrano Katinka Greve Leiner Kia Luise Klavenes Kjetil Staalesen Kristil Erla Håland Krydder Kulturminister Kultur Kvinnenettverk Kvinner i ledelse Lean Business Lederskap Lena Pettersen Lillestrøm Kultursenter Linda Cathrine Hofstad Helleland Linda Svedal Walsoe Livskriser MC barsking Mangfold Marcela Cardenas Margrethe Otto Skar May-Bente Hoiland Lode Musikk MyPocket.Academy Märtha Louise Nakenhet Netta Nyman Next step Nina Hanssen OIW2016 OIW Oslo Innovation Week Penger Per Fugelli Premium Drinks Prioriteringer Professor Program 2016 Programmet Regnskogfondet Religion Rikke Soligard Romerikes Blad Rosa pønk SISU Coaching Samarbeidspartnere Samarbeidspartner Sangartist Serrano's Silicon Valley Skedsmo kommune Skinka Soulspring Speed Gründere Sponsor Styling Susanne Louise Olijnyk TV team TV-aksjonen 2015 Tech Teknologi Thereze Gransaeter Tips og råd Trekning Trine Aaldstedt Truls Berg Underholdning Vekst Velkommen Verdier Vigdis Jordal Yngve Dahle forventninger kjoler komponist Aagre kunstfoto tetøser te Ærlighet