Til alle deltakere under FBI Conference 2015 - igjen, tusen takk!
by FBI team on October 16th, 2015

Fullsatt sal på FBI Conference i Samfunnssalen - Oslo Innovation Week 2015, 14.oktober

En suksessdag og fullsatt Samfunnssal i Oslo. FBI konferansen har helt klart en tydelig vekst!

Først av alt vil vi takke deg som deltaker, foredragsholder, FBI crew, konferansiér Vigdis Jordal, sponsor og samarbeidspartner for deres bidrag til å gjøre den 2.dre FBI Conferencen til en magisk dag og suksess!

Vi har fått gode tilbakemeldinger fra flere hold, flere journalister, NRK og fotografer var innom og er imponert over foredragsholderne, den gode stemningen og veksten konferansen viser seg å være fra i fjor. I år var det 350 deltagere som fikk magi i salen sammen med både musikk, sang og underholdning. Flere deltakere gir ros på FBI Facebookside, og vi er takknemlige for alle rørende og flotte tilbakemeldinger.

I år ble det for første gangen delt ut priser, som gikk til to verdige mottakere. Prisene ble delt ut av FBI Conference sin styreleder Gunn Ovesen.

Gründerprisen gikk til Fay Skandsen fordi hun har inspirert og imponert  oss med sin modighet i business, hun har vilje og et brennende engasjement og har vist stor raushet til FBI og andre kvinner. Blant annet har hun vært FBIs videoreporter før konferansen.  Som hun selv sier ”Man må bjuda på seg selv”. Hun fikk 5000 kroner i reisestipend.

Pris nr. 2 var en gavesjekk på kr.5000,- og gikk til en organisasjon som har inspirert oss med sitt miljøengasjement. Regnskogfondet og TV aksjonen gjør en kjempeinnsats for miljøet og bærekraftig vekst. FBI Conference ønsker å være del av det grønne skiftet, og da var det naturlig for oss å gi en pris til årets TV auksjon og Regnskogfondet. Prisen ble tatt i mot av spesialrådgiver Dag Hareide.
 
Foto : FayHouse Fashion 2015
Under finner du en oppsummering av dagen over hvem som bidro til suksessrik gründerdag, med flest kvinner til stede. Og noen få menn. Ikke alt man klarer å få med seg i løpet av dagen. Så vi sender derfor en link til hjemmesiden til foredragsholdere og samarbeidspartnere m.fl. 
Foredragsholdere :
Anita Krohn Traaseth fra Innovasjon Norge
Anita Tonne​ fra The Corebar
Björg Thorhallsdottir​ fra Björg Thorhallsdottir
Catherine Lemaréchal​ fra Ticato AS​
Cecilie Staude​ fra Handelshøyskolen i Oslo
Ellen Vahr​ fra Ellen Vahr
Frøy Aagre​ (saxofon) fra Frøy Aagre
Guri Schanke​ (artist)
Iffit Qureshi​ fra Humans of Oslo
Jennifer Vessels​​ fra Next Step
Kia Luise Klavenes​ fra Pure Consulting
Linda Persen​ fra Lucky Linda
Margrethe Otto Skar​ fra Ditt Motto 
Märtha Louise og Elisabeth Nordeng​ fra Soulspring
Karin Mertz Pladsen og Hanne Senstad​ fra 2jinter
Vigdis Jordal​ fra Hjertebank
Yngve Dahle​ fra Markedshøyskolen i Oslo

Her kan du hente alle foredragene fra FBI conferansen 2015 >> Dropbox

Speed gründere :
Linda Hagen - PayItForward Consulting
Dolly Bal fra Indi Spice
Jasmin Haraldsen fra Mind&Body
Fay Skandsen fra FayHouse
Nassima Dzair fra Interbridge
Maria Rygge fra Elevate

Samarbeidspartnere / sponsorer :
Innovasjon Norge
Akershus Fylkeskommune
Samfunnssalen
Miljøfyrtårn
MetaResourse
FayHouse
Hvetja Økonomi
Aviva Helse
Indi Spice
Covin Spesialkaffe
Jannes Tapas og Søtsaker
Bollywood festival Norway
BeYoga STUDIO
Fotograf Gunnar Kopperud

Kvinnenettverkene :
BPW Follo
Kvinner i Business
Kvinnerom

Krydder :
Serranos Bodega - skinke
Palmer Vinforhandler - Lykkebobler

Spesiell takk til fotografene, alle journalistene, kamerateam og NRK. OG spesiell takk til DJ ​Lars og JAZZ-divaene Lise Mæland og Trude Kristin Klæboe som var med på å løfte AfterParty. Dere Rocker!
Foto : FotografGunnarKopperud.no & Netta Nyman
 
Foto : Ida K. Vollum - Vestfoto

​Vi håper å se igjen flere på FBI conference 2016.
Tusen takk fra oss!
FBI teamet

Takk for denne gang Oslo Business Region og #oiw2015


Posted in FBI Conference, Oslo Innovation Week.    Tagged with FBI conference 2015, TV-aksjonen 2015, Regnskogfondet, FayHouse, Sponsor, Samarbeidspartnere, Krydder, Foto, TV team, Foredragsholdere, Gunn Ovesen


0 Comments

Leave a Comment


Arkiv
2017 (1)
2016 (21)
February (2)
March (6)
June (3)
August (2)
September (4)
October (4)
2015 (20)
July (2)
August (8)
September (5)
October (5)
2014 (20)
September (6)
October (14)
Nyhetsbrev
Emne
2jinter 5G bredbånd 5G 8.mars Afterparty Anita Andersen Anita Tonne Ann Elin Schüssel Anne Dubau Anne-Mette Røsting Antoinette Botti Be Yoga STUDIO Berit Svendsen Berit Ås Billettsalg Björg Thorhallsdottir Bli Ny Bodega Bollywood Catherine Lemaréchal Claus Diseth Drikke Elevate Elisabeth Ellen Vahr Energi og Treningsglede Epleslang FBI Conference 2016 FBI conference 2014 FBI conference 2015 FBI conference 2017 Fashion FayHouse Ferd Fibernett Foredragsholdere Foto Galleri My Ging Globalt arbeid Gode rådvarer Gro Mikkelsen Gründere Gunn Ovesen Gunnar Kopperud Guri Schanke Gutta Hans Geelmuydens Hedda Kise Helse Hersketeknikk Humans of Oslo Ingeborg Omdal Lykseth Innleder InnoMag Innovasjon Norge Innovasjon Janteloven Juan Serrano Katinka Greve Leiner Kia Luise Klavenes Kjetil Staalesen Kristil Erla Håland Krydder Kulturminister Kultur Kvinnenettverk Kvinner i ledelse Lean Business Lederskap Lena Pettersen Lillestrøm Kultursenter Linda Cathrine Hofstad Helleland Linda Svedal Walsoe Livskriser MC barsking Mangfold Marcela Cardenas Margrethe Otto Skar May-Bente Hoiland Lode Musikk MyPocket.Academy Märtha Louise Nakenhet Netta Nyman Next step Nina Hanssen OIW2016 OIW Oslo Innovation Week Penger Per Fugelli Premium Drinks Prioriteringer Professor Program 2016 Programmet Regnskogfondet Religion Rikke Soligard Romerikes Blad Rosa pønk SISU Coaching Samarbeidspartnere Samarbeidspartner Sangartist Serrano's Silicon Valley Skedsmo kommune Skinka Soulspring Speed Gründere Sponsor Styling Susanne Louise Olijnyk TV team TV-aksjonen 2015 Tech Teknologi Thereze Gransaeter Tips og råd Trekning Trine Aaldstedt Truls Berg Underholdning Vekst Velkommen Verdier Vigdis Jordal Yngve Dahle forventninger kjoler komponist Aagre kunstfoto tetøser te Ærlighet