Retroverpende egg ble koppsfikserte damer!
by FBI team on October 7th, 2015

​Hvor tøsete går det an å bli?

​I år som i fjor vil Tetøsene Hilde og Kathrine komme og servere nydelige te  og fortelle historien bak suksessen Tetøsene under FBI Conference. Damene med teen uten en tråd har hatt en himmelsk vekst siden sist.
​​I år som i fjor er Tetøsene en av våre samarbeidspartnere. I videoen forteller damene om hvordan de på under ett år har vi gått fra 0 til 150 forhandlere(!). De har nesten utelukkende brukt sosiale medier i markedsføringen og folke elsker teen. 
For businessen er at de leverere høykvalitets løsvekt-te, helt rent og naturlig, pakket i delikate pyramideposer som er store nok til at teen får frigjort sin fantastiske smak og aroma. Dette kaller de «Kortreist» kvalitets-te.

Bortsett fra dyrking, teplukking og foredling av teen (som selvfølgelig foregår hovedsakelig i Asia), gjøres alt av Tetøsene – de driftige grunderne Hilde og Kathrine.  Damene  pakker te og esker, forsegler poser og klistrer på etiketter, og løper til posten. Tekst, design og layout er også gjort av sjølvesteTetøsene.Vil du møte disse damene og smake den nydelige teen, så møt opp i Samfunnssalen på FBI Conference 14. oktober 2015. Påmelding >>


Posted in FBI Conference, Oslo Innovation Week., Sponsor    Tagged with tetøser, te, Sponsor


0 Comments

Leave a Comment


Arkiv
2016 (21)
February (2)
March (6)
June (3)
August (2)
September (4)
October (4)
2015 (20)
July (2)
August (8)
September (5)
October (5)
2014 (20)
September (6)
October (14)
Nyhetsbrev
Emne
2jinter 5G bredbånd 5G 8.mars Afterparty Anita Andersen Anita Tonne Ann Elin Schüssel Anne Dubau Anne-Mette Røsting Antoinette Botti Be Yoga STUDIO Berit Svendsen Berit Ås Billettsalg Björg Thorhallsdottir Bli Ny Bodega Bollywood Catherine Lemaréchal Claus Diseth Drikke Elevate Elisabeth Ellen Vahr Energi og Treningsglede Epleslang FBI Conference 2016 FBI conference 2014 FBI conference 2015 Fashion FayHouse Ferd Fibernett Foredragsholdere Foto Galleri My Ging Globalt arbeid Gode rådvarer Gro Mikkelsen Gründere Gunn Ovesen Gunnar Kopperud Guri Schanke Gutta Hans Geelmuydens Hedda Kise Helse Hersketeknikk Humans of Oslo Ingeborg Omdal Lykseth Innleder InnoMag Innovasjon Norge Innovasjon Janteloven Juan Serrano Katinka Greve Leiner Kia Luise Klavenes Kjetil Staalesen Kristil Erla Håland Krydder Kulturminister Kultur Kvinnenettverk Kvinner i ledelse Lean Business Lederskap Lena Pettersen Lillestrøm Kultursenter Linda Cathrine Hofstad Helleland Linda Svedal Walsoe Livskriser MC barsking Mangfold Marcela Cardenas Margrethe Otto Skar May-Bente Hoiland Lode Musikk MyPocket.Academy Märtha Louise Nakenhet Netta Nyman Next step Nina Hanssen OIW2016 OIW Oslo Innovation Week Penger Per Fugelli Premium Drinks Prioriteringer Professor Program 2016 Programmet Regnskogfondet Religion Rikke Soligard Romerikes Blad Rosa pønk SISU Coaching Samarbeidspartnere Samarbeidspartner Sangartist Serrano's Silicon Valley Skedsmo kommune Skinka Soulspring Speed Gründere Sponsor Styling Susanne Louise Olijnyk TV team TV-aksjonen 2015 Tech Teknologi Thereze Gransaeter Tips og råd Trekning Trine Aaldstedt Truls Berg Underholdning Vekst Velkommen Verdier Vigdis Jordal Yngve Dahle forventninger kjoler komponist Aagre kunstfoto tetøser te Ærlighet