Be yoga STUDIO | Grand Opening 5. - 11. oktober
by FBI team on October 4th, 2015

​Følg drømmen!

Vi har tatt turen ut til vakre Losby utenfor Lørenskog. Jannice har nettopp deltatt på en fotoshoot og gir gladelig FBI teamets egne Lena Pettersen instruksjon i en såkalt Solhilsen. Jannice Strand har fått nøklene til lokalene, pusset opp alle rom og starter nå opp eget Be yoga STUDIO Mandag 5.oktober.

Blant annet så er barselyoga, Mor & barn yoga og medisinsk yoga på full vei inn til Norge. Et unikt tilbud for å komme i bedre form og finne tilbake til pusten, og roen.
​Oktober 2015 åpner Lørenskog-jenta Jannice Strand og hennes partner, lege og yoga-lærer Linn Ingrid Dahl, Be Yoga Studio i Lørenskog.

"Det blir Nedre Romeriket største Yoga Studio tilbud", sier Jannice. Vi ønsker å gi Yoga til Folket! Vi ønsker å gi Nedre Romerike et sted de kan komme for nyte forskjellige yogastiler, shoppe yogaklær, yogasmykker, yogabøker og drikke deilig økologisk te eller kaffe - og kanskje spise litt sunn snacks". Det lyser i øynene til Jannice der hun sitter og forteller om studioet som er helt nyoppusset - og om Yogalærerne som har blitt med i Be Yoga teamet.

Det er drømmen min som har gått i oppfyllelse.
"Jeg har fått studioet akkurat som jeg har drømt om - og jeg har fått en partner som også ånder for menneske og Yoga". Det føles så bra! Linn Ingrid Dahl, Jannice sin partner - jobber ved siden av Yogalærer, som lege ved Balder Klinikken i Oslo og som lege ved Alleris i Strømmen. Hun er også utdannet Biolog har god kjennskap til menneskekroppens fysiologi og de biokjemiske prosesser som foregår i cellene.

Be Yoga STUDIO tilbyr gratis yoga i hele deres lanseringsuke som er mandag 5.oktober til søndag 11.oktober.
Be Yoga STUIDO vil også være tilstede under FBI conferansen under Oslo Innvation Week.
​​FBI conference er rettet mot gründere, investorer, kreatører, utviklere og visjonære ledere fra ulike sektorer. Under OIW 2014 samlet 6000 lokale og internasjonale deltakere seg fra tech, kulturnæringer, markedsføring og kommunikasjon, helse, energi, media, offentlige institusjoner og mer.


Posted in FBI Conference, SISTE FRIST    Tagged with Be Yoga STUDIO, FBI conference 2015, Oslo Innovation Week


0 Comments

Leave a Comment


Arkiv
2016 (21)
February (2)
March (6)
June (3)
August (2)
September (4)
October (4)
2015 (20)
July (2)
August (8)
September (5)
October (5)
2014 (20)
September (6)
October (14)
Nyhetsbrev
Emne
2jinter 5G bredbånd 5G 8.mars Afterparty Anita Andersen Anita Tonne Ann Elin Schüssel Anne Dubau Anne-Mette Røsting Antoinette Botti Be Yoga STUDIO Berit Svendsen Berit Ås Billettsalg Björg Thorhallsdottir Bli Ny Bodega Bollywood Catherine Lemaréchal Claus Diseth Drikke Elevate Elisabeth Ellen Vahr Energi og Treningsglede Epleslang FBI Conference 2016 FBI conference 2014 FBI conference 2015 Fashion FayHouse Ferd Fibernett Foredragsholdere Foto Galleri My Ging Globalt arbeid Gode rådvarer Gro Mikkelsen Gründere Gunn Ovesen Gunnar Kopperud Guri Schanke Gutta Hans Geelmuydens Hedda Kise Helse Hersketeknikk Humans of Oslo Ingeborg Omdal Lykseth Innleder InnoMag Innovasjon Norge Innovasjon Janteloven Juan Serrano Katinka Greve Leiner Kia Luise Klavenes Kjetil Staalesen Kristil Erla Håland Krydder Kulturminister Kultur Kvinnenettverk Kvinner i ledelse Lean Business Lederskap Lena Pettersen Lillestrøm Kultursenter Linda Cathrine Hofstad Helleland Linda Svedal Walsoe Livskriser MC barsking Mangfold Marcela Cardenas Margrethe Otto Skar May-Bente Hoiland Lode Musikk MyPocket.Academy Märtha Louise Nakenhet Netta Nyman Next step Nina Hanssen OIW2016 OIW Oslo Innovation Week Penger Per Fugelli Premium Drinks Prioriteringer Professor Program 2016 Programmet Regnskogfondet Religion Rikke Soligard Romerikes Blad Rosa pønk SISU Coaching Samarbeidspartnere Samarbeidspartner Sangartist Serrano's Silicon Valley Skedsmo kommune Skinka Soulspring Speed Gründere Sponsor Styling Susanne Louise Olijnyk TV team TV-aksjonen 2015 Tech Teknologi Thereze Gransaeter Tips og råd Trekning Trine Aaldstedt Truls Berg Underholdning Vekst Velkommen Verdier Vigdis Jordal Yngve Dahle forventninger kjoler komponist Aagre kunstfoto tetøser te Ærlighet