2jinter gir nytt liv til gamle tekstiler
by FBI team on September 29th, 2015

Makeløse kjoler i ull

​Det hele startet med en kjole av en avlagt Gant-genser, en gammel stoffrest fra en salgskasse og litt svart ullstoff. Resultatet ble så vellykket at venninnene Hanne Senstad og Karin Mertz Pladsen bestemte seg for å lage flere makeløse kjoler.

14.oktober vil 2jinter dele sitt eventyr med deltakerne på FBI conference.
2jinter består av Karin Mertz Pladsen fra Lillehammer og Hanne Senstad. De lager makeløse ullkjoler av glede og gamle stikkeklær. Da FBI-gründer Nina Hanssen utfordret damene til å lage en FLOW-kjole, så tok det en uke før den røde drømmekjolen var i posten. De har laget drømmekjolen til mange kjent personer inkludert den tidligere LO-sjefen Gerd Liv Valla og andre damer i fagbevegelsen.

Produktene har kvalitet.
Ifølge duoen er kjolene laget med hjerte, men foreløpig er det ikke så mye business i dette. Men de elsker å bruke engasjementet på noe kreativt. Målet er at kjolene skal skape masse positiv energi, både hos de som lager kjolene og kundene. Firmaet 2jinter - makeløse kjoler ​holder til på Tingnes og har ikke tenkt å starte masseproduksjon, men makeløse kjoler som de legger både mye sjel og omtanke i.
​Vi blir bedre sammen.
2jinter er også sikre på at å være to er bedre enn å være alene. Vi selger kjoler på nett, fra Jinterommet på Nes, Midt i Mjøsa, eller rundt om på messer og festivaler.  Vi starte med å sy kjoler for salg høsten 2008, mer ved en tilfeldighet enn som en planlagt strategi, sier de.
 

​​Drømmer du om en egen spesialsydd kjole?

  • ​2jinter gir bort en kjole til én som melder seg på konferansen før 5.oktober! 
​​FBI conference er rettet mot gründere, investorer, kreatører, utviklere og visjonære ledere fra ulike sektorer. Under OIW 2014 samlet 6000 lokale og internasjonale deltakere seg fra tech, kulturnæringer, markedsføring og kommunikasjon, helse, energi, media, offentlige institusjoner og mer.


Posted in FBI Conference, Oslo Innovation Week., Sponsor    Tagged with 2jinter, kjoler, FBI conference 2015


0 Comments

Leave a Comment


Arkiv
2016 (21)
February (2)
March (6)
June (3)
August (2)
September (4)
October (4)
2015 (20)
July (2)
August (8)
September (5)
October (5)
2014 (20)
September (6)
October (14)
Nyhetsbrev
Emne
2jinter 5G bredbånd 5G 8.mars Afterparty Anita Andersen Anita Tonne Ann Elin Schüssel Anne Dubau Anne-Mette Røsting Antoinette Botti Be Yoga STUDIO Berit Svendsen Berit Ås Billettsalg Björg Thorhallsdottir Bli Ny Bodega Bollywood Catherine Lemaréchal Claus Diseth Drikke Elevate Elisabeth Ellen Vahr Energi og Treningsglede Epleslang FBI Conference 2016 FBI conference 2014 FBI conference 2015 Fashion FayHouse Ferd Fibernett Foredragsholdere Foto Galleri My Ging Globalt arbeid Gode rådvarer Gro Mikkelsen Gründere Gunn Ovesen Gunnar Kopperud Guri Schanke Gutta Hans Geelmuydens Hedda Kise Helse Hersketeknikk Humans of Oslo Ingeborg Omdal Lykseth Innleder InnoMag Innovasjon Norge Innovasjon Janteloven Juan Serrano Katinka Greve Leiner Kia Luise Klavenes Kjetil Staalesen Kristil Erla Håland Krydder Kulturminister Kultur Kvinnenettverk Kvinner i ledelse Lean Business Lederskap Lena Pettersen Lillestrøm Kultursenter Linda Cathrine Hofstad Helleland Linda Svedal Walsoe Livskriser MC barsking Mangfold Marcela Cardenas Margrethe Otto Skar May-Bente Hoiland Lode Musikk MyPocket.Academy Märtha Louise Nakenhet Netta Nyman Next step Nina Hanssen OIW2016 OIW Oslo Innovation Week Penger Per Fugelli Premium Drinks Prioriteringer Professor Program 2016 Programmet Regnskogfondet Religion Rikke Soligard Romerikes Blad Rosa pønk SISU Coaching Samarbeidspartnere Samarbeidspartner Sangartist Serrano's Silicon Valley Skedsmo kommune Skinka Soulspring Speed Gründere Sponsor Styling Susanne Louise Olijnyk TV team TV-aksjonen 2015 Tech Teknologi Thereze Gransaeter Tips og råd Trekning Trine Aaldstedt Truls Berg Underholdning Vekst Velkommen Verdier Vigdis Jordal Yngve Dahle forventninger kjoler komponist Aagre kunstfoto tetøser te Ærlighet