Jennifer Vessels fra Silicon Valley
by FBI team on September 15th, 2015

​Fra Silicon Valley til Oslo Innovation Week
og FBI Conference 14.oktober.

En av de internasjonale foredragsholderne til årets FBI Conference er amerikanske Jennifer Vessels, og CEO fra Next Step i Silicon Valley. Under FBI Conference 14.oktober i Oslo vil hun omgjengelige dele raust fra sin over 30 års dokumentert erfaring med å løfte bedrifter til solid økonomisk vekst. 
Jennifer Vessels har en imponerende CV og har jobbet blant annet for globale selskaper som Adobe, Cisco, Google, Goodwill Industries og Ticketmaster. Likeledes som små til mellomstore firma som bMenu, Isentio, Nevion, Easy Park, Nimber, PoleWall, OneMobileTool og TiFiC.

Daglig leder Nina Hanssen i FBI Conference var så heldig å ha et kort møte med Jennifer Vessels i høst da hun stiftet selskap i Oslo. I videointervjuet under gir Jennifer Vessels oss en liten smakebit fra sitt foredrag. Og noen tips som vi alle kan dra nytte av. Vi håper det vil inspirere deg til vekst. Se og lytt til videoen >>
 
Achieving Your Dream. Commitment, Creativity and Collaboration.
Les hva ​Next step skriver >>
​FBI conference er rettet mot gründere, investorer, kreatører, utviklere og visjonære ledere fra ulike sektorer. Under OIW 2014 samlet 6000 lokale og internasjonale deltakere seg fra tech, kulturnæringer, markedsføring og kommunikasjon, helse, energi, media, offentlige institusjoner og mer.


Posted in FBI Conference, Foredragsholder, Oslo Innovation Week.    Tagged with FBI conference 2015, Oslo Innovation Week, Vekst, Silicon Valley, Next step


0 Comments

Leave a Comment


Arkiv
2016 (21)
February (2)
March (6)
June (3)
August (2)
September (4)
October (4)
2015 (20)
July (2)
August (8)
September (5)
October (5)
2014 (20)
September (6)
October (14)
Nyhetsbrev
Emne
2jinter 5G bredbånd 5G 8.mars Afterparty Anita Andersen Anita Tonne Ann Elin Schüssel Anne Dubau Anne-Mette Røsting Antoinette Botti Be Yoga STUDIO Berit Svendsen Berit Ås Billettsalg Björg Thorhallsdottir Bli Ny Bodega Bollywood Catherine Lemaréchal Claus Diseth Drikke Elevate Elisabeth Ellen Vahr Energi og Treningsglede Epleslang FBI Conference 2016 FBI conference 2014 FBI conference 2015 Fashion FayHouse Ferd Fibernett Foredragsholdere Foto Galleri My Ging Globalt arbeid Gode rådvarer Gro Mikkelsen Gründere Gunn Ovesen Gunnar Kopperud Guri Schanke Gutta Hans Geelmuydens Hedda Kise Helse Hersketeknikk Humans of Oslo Ingeborg Omdal Lykseth Innleder InnoMag Innovasjon Norge Innovasjon Janteloven Juan Serrano Katinka Greve Leiner Kia Luise Klavenes Kjetil Staalesen Kristil Erla Håland Krydder Kulturminister Kultur Kvinnenettverk Kvinner i ledelse Lean Business Lederskap Lena Pettersen Lillestrøm Kultursenter Linda Cathrine Hofstad Helleland Linda Svedal Walsoe Livskriser MC barsking Mangfold Marcela Cardenas Margrethe Otto Skar May-Bente Hoiland Lode Musikk MyPocket.Academy Märtha Louise Nakenhet Netta Nyman Next step Nina Hanssen OIW2016 OIW Oslo Innovation Week Penger Per Fugelli Premium Drinks Prioriteringer Professor Program 2016 Programmet Regnskogfondet Religion Rikke Soligard Romerikes Blad Rosa pønk SISU Coaching Samarbeidspartnere Samarbeidspartner Sangartist Serrano's Silicon Valley Skedsmo kommune Skinka Soulspring Speed Gründere Sponsor Styling Susanne Louise Olijnyk TV team TV-aksjonen 2015 Tech Teknologi Thereze Gransaeter Tips og råd Trekning Trine Aaldstedt Truls Berg Underholdning Vekst Velkommen Verdier Vigdis Jordal Yngve Dahle forventninger kjoler komponist Aagre kunstfoto tetøser te Ærlighet