Bollywood fest i Norge 4-11.september 2015
by FBI team on September 3rd, 2015

FBI teamet ønsker Bollywood Norge lykke til med åpningen i morgen 4.september. Vi ser fram til å delta sammen med dere i denne store indiske festivalen. Kom å bli med oss!

FBI team wish Bollywood Norway good luck on Opening 4.th september. We're looking forward to participating in this great Indian festival - Come join us!
​Bollywood Festival Norway, has since 2003, been Scandinavia’s only Indian film, culture and dance festival, and the destination for Indian cinema lovers from all across Scandinavia and the globe. Each year the festival welcomes prominent guests from Bollywood and Indian cinema, and provides a few days of packed entertainment, ranging from film screenings, dance performances, a musical evening, Master Class and workshops.
​The festival presents an amazing array of various genres of cinema: thrillers, comedies, dramas, romance, art house, musicals and short films. We will be screening an incredible selection of over 20 films from Indian cinema that span the full breadth of India’s varied and dizzying output – celebrating its history, culture and very unique way of making films.

Alongside the film screenings, we invite professional dancers from India, Poland and Norway to showcase their immense talent. The musical evening will present talented musicians from India, Britain and Norway. A series of talent development initiatives have been specially designed to support the best emerging talent. As part of our education activity, we offer a range of screening and workshops for young people. 

The festival introduces Iran Day on 5th September 2015. We will be screening a film from Iran and will be inviting the director and cast of the film to Norway. 

Come and join us from 4th to 11th September in the celebration of the most awaited film festival of Norway – a unique festival which combines both, the grandeur of Bollywood, and this beautiful country of Norway. Please click on “Festival programme” to know more about the programme for the year 2015.

Female Business Innovation are grateful that the Bollywood team will attend to the FBI conference 14th October 2015.
 
​FBI conference er rettet mot gründere, investorer, kreatører, utviklere og visjonære ledere fra ulike sektorer. Under OIW 2014 samlet 6000 lokale og internasjonale deltakere seg fra tech, kulturnæringer, markedsføring og kommunikasjon, helse, energi, media, offentlige institusjoner og mer.


Posted in Deltager, Inkludering, Underholdning, Oslo Innovation Week.    Tagged with Bollywood, Underholdning, FBI conference 2015, Oslo Innovation Week


0 Comments

Leave a Comment


Arkiv
2016 (21)
February (2)
March (6)
June (3)
August (2)
September (4)
October (4)
2015 (20)
July (2)
August (8)
September (5)
October (5)
2014 (20)
September (6)
October (14)
Nyhetsbrev
Emne
2jinter 5G bredbånd 5G 8.mars Afterparty Anita Andersen Anita Tonne Ann Elin Schüssel Anne Dubau Anne-Mette Røsting Antoinette Botti Be Yoga STUDIO Berit Svendsen Berit Ås Billettsalg Björg Thorhallsdottir Bli Ny Bodega Bollywood Catherine Lemaréchal Claus Diseth Drikke Elevate Elisabeth Ellen Vahr Energi og Treningsglede Epleslang FBI Conference 2016 FBI conference 2014 FBI conference 2015 Fashion FayHouse Ferd Fibernett Foredragsholdere Foto Galleri My Ging Globalt arbeid Gode rådvarer Gro Mikkelsen Gründere Gunn Ovesen Gunnar Kopperud Guri Schanke Gutta Hans Geelmuydens Hedda Kise Helse Hersketeknikk Humans of Oslo Ingeborg Omdal Lykseth Innleder InnoMag Innovasjon Norge Innovasjon Janteloven Juan Serrano Katinka Greve Leiner Kia Luise Klavenes Kjetil Staalesen Kristil Erla Håland Krydder Kulturminister Kultur Kvinnenettverk Kvinner i ledelse Lean Business Lederskap Lena Pettersen Lillestrøm Kultursenter Linda Cathrine Hofstad Helleland Linda Svedal Walsoe Livskriser MC barsking Mangfold Marcela Cardenas Margrethe Otto Skar May-Bente Hoiland Lode Musikk MyPocket.Academy Märtha Louise Nakenhet Netta Nyman Next step Nina Hanssen OIW2016 OIW Oslo Innovation Week Penger Per Fugelli Premium Drinks Prioriteringer Professor Program 2016 Programmet Regnskogfondet Religion Rikke Soligard Romerikes Blad Rosa pønk SISU Coaching Samarbeidspartnere Samarbeidspartner Sangartist Serrano's Silicon Valley Skedsmo kommune Skinka Soulspring Speed Gründere Sponsor Styling Susanne Louise Olijnyk TV team TV-aksjonen 2015 Tech Teknologi Thereze Gransaeter Tips og råd Trekning Trine Aaldstedt Truls Berg Underholdning Vekst Velkommen Verdier Vigdis Jordal Yngve Dahle forventninger kjoler komponist Aagre kunstfoto tetøser te Ærlighet