Prinsesse Märtha Louise og Elisabeth Nordeng - Soulspring team kommer til FBI Conference
by FBI team on September 2nd, 2015

​Forventninger, hvordan møter du dem?

Forventning er noe vi møter i alle deler av livet. Hvordan møter du forventning og hvordan lar du deg påvirke av andres forventning til deg i jobbsammenheng?

Prinsesse Märtha Louise og Elisabeth Nordeng har bred erfaring når det gjelder andres forventninger til seg selv, både i rampelyset og utenfor. Ta grep og lær deg hvordan du kan forholde deg til andres forventninger.
​Prinsesse Märtha Louise og Elisabeth Nordeng møttes på et kurs i energiarbeid og sammen grunnla de et selvutviklingsprogram med en åndelig dimensjon i 2007 som da het Astarte Education.  I dag er navnet Soulspring.  Sammen har de gitt ut flere bøker som er oversatt til 15 språk og har solgt i over 180.000 eksemplarer. De også etterspurte foredragsholdere over hele verden og har deltatt i forskjellige tv-show.

På FBI Conference den 14.oktober møter du Märtha og Elisabeth både på scenen og på stand.​

NB : 2 for 1 frem til fredag 4.9.2015 >>
​FBI conference er rettet mot gründere, investorer, kreatører, utviklere og visjonære ledere fra ulike sektorer. Under OIW 2014 samlet 6000 lokale og internasjonale deltakere seg fra tech, kulturnæringer, markedsføring og kommunikasjon, helse, energi, media, offentlige institusjoner og mer.


Posted in FBI Conference, Foredragsholder, SISTE FRIST    Tagged with Soulspring, forventninger, Märtha Louise, Elisabeth


0 Comments

Leave a Comment


Arkiv
2016 (21)
February (2)
March (6)
June (3)
August (2)
September (4)
October (4)
2015 (20)
July (2)
August (8)
September (5)
October (5)
2014 (20)
September (6)
October (14)
Nyhetsbrev
Emne
2jinter 5G bredbånd 5G 8.mars Afterparty Anita Andersen Anita Tonne Ann Elin Schüssel Anne Dubau Anne-Mette Røsting Antoinette Botti Be Yoga STUDIO Berit Svendsen Berit Ås Billettsalg Björg Thorhallsdottir Bli Ny Bodega Bollywood Catherine Lemaréchal Claus Diseth Drikke Elevate Elisabeth Ellen Vahr Energi og Treningsglede Epleslang FBI Conference 2016 FBI conference 2014 FBI conference 2015 Fashion FayHouse Ferd Fibernett Foredragsholdere Foto Galleri My Ging Globalt arbeid Gode rådvarer Gro Mikkelsen Gründere Gunn Ovesen Gunnar Kopperud Guri Schanke Gutta Hans Geelmuydens Hedda Kise Helse Hersketeknikk Humans of Oslo Ingeborg Omdal Lykseth Innleder InnoMag Innovasjon Norge Innovasjon Janteloven Juan Serrano Katinka Greve Leiner Kia Luise Klavenes Kjetil Staalesen Kristil Erla Håland Krydder Kulturminister Kultur Kvinnenettverk Kvinner i ledelse Lean Business Lederskap Lena Pettersen Lillestrøm Kultursenter Linda Cathrine Hofstad Helleland Linda Svedal Walsoe Livskriser MC barsking Mangfold Marcela Cardenas Margrethe Otto Skar May-Bente Hoiland Lode Musikk MyPocket.Academy Märtha Louise Nakenhet Netta Nyman Next step Nina Hanssen OIW2016 OIW Oslo Innovation Week Penger Per Fugelli Premium Drinks Prioriteringer Professor Program 2016 Programmet Regnskogfondet Religion Rikke Soligard Romerikes Blad Rosa pønk SISU Coaching Samarbeidspartnere Samarbeidspartner Sangartist Serrano's Silicon Valley Skedsmo kommune Skinka Soulspring Speed Gründere Sponsor Styling Susanne Louise Olijnyk TV team TV-aksjonen 2015 Tech Teknologi Thereze Gransaeter Tips og råd Trekning Trine Aaldstedt Truls Berg Underholdning Vekst Velkommen Verdier Vigdis Jordal Yngve Dahle forventninger kjoler komponist Aagre kunstfoto tetøser te Ærlighet