Viser oss Oslos mange ansikter
by FBI team on August 31st, 2015

Fotograf og gründer Iffit Qureshi.

​Fotograf og grunder Iffit Qureshi bak prosjektet «Humans of Oslo» stiller ut deler av sin utstilling på årets FBI conference. Med utstillingen ønsker hun å fokusere på kjærlighet, tilhørighet og det som vi har til felles. På denne måten tar hun tak i folks fordommer.

I samfunnsalen i Oslo, 14.oktober, er FBI Conference derfor stolt at Iffit Quereshi kommer og vil vise oss fotoutstillingen der folk i hovedstaden deler hverdagsglimt og lar seg portrettere. 
​Hennes prosjekt << Humans of Oslo>> har rundt 60.000 ukentlige lesere, følges av over 33.000 på Facebook, prosjektet er drevet uten statlig støtte. Denne uka er Quereshi intervjuet i SAS' Scandinavian Traveller på side 37-41 om prosjektet.

Nå i høst lanserer hun bok på Gyldendal forlag. Boken kommer ut i september.
Facebook siden Humans of Oslo kan du følge her >>

Vi håper på å se deg også på konferansen 14.oktober!

​FBI conference er rettet mot gründere, investorer, kreatører, utviklere og visjonære ledere fra ulike sektorer. Under OIW 2014 samlet 6000 lokale og internasjonale deltakere seg fra tech, kulturnæringer, markedsføring og kommunikasjon, helse, energi, media, offentlige institusjoner og mer.
 


Posted in FBI Conference, Inkludering, Sponsor    Tagged with Humans of Oslo, Verdier, Foto, FBI conference 2015


0 Comments

Leave a Comment


Arkiv
2016 (21)
February (2)
March (6)
June (3)
August (2)
September (4)
October (4)
2015 (20)
July (2)
August (8)
September (5)
October (5)
2014 (20)
September (6)
October (14)
Nyhetsbrev
Emne
2jinter 5G bredbånd 5G 8.mars Afterparty Anita Andersen Anita Tonne Ann Elin Schüssel Anne Dubau Anne-Mette Røsting Antoinette Botti Be Yoga STUDIO Berit Svendsen Berit Ås Billettsalg Björg Thorhallsdottir Bli Ny Bodega Bollywood Catherine Lemaréchal Claus Diseth Drikke Elevate Elisabeth Ellen Vahr Energi og Treningsglede Epleslang FBI Conference 2016 FBI conference 2014 FBI conference 2015 Fashion FayHouse Ferd Fibernett Foredragsholdere Foto Galleri My Ging Globalt arbeid Gode rådvarer Gro Mikkelsen Gründere Gunn Ovesen Gunnar Kopperud Guri Schanke Gutta Hans Geelmuydens Hedda Kise Helse Hersketeknikk Humans of Oslo Ingeborg Omdal Lykseth Innleder InnoMag Innovasjon Norge Innovasjon Janteloven Juan Serrano Katinka Greve Leiner Kia Luise Klavenes Kjetil Staalesen Kristil Erla Håland Krydder Kulturminister Kultur Kvinnenettverk Kvinner i ledelse Lean Business Lederskap Lena Pettersen Lillestrøm Kultursenter Linda Cathrine Hofstad Helleland Linda Svedal Walsoe Livskriser MC barsking Mangfold Marcela Cardenas Margrethe Otto Skar May-Bente Hoiland Lode Musikk MyPocket.Academy Märtha Louise Nakenhet Netta Nyman Next step Nina Hanssen OIW2016 OIW Oslo Innovation Week Penger Per Fugelli Premium Drinks Prioriteringer Professor Program 2016 Programmet Regnskogfondet Religion Rikke Soligard Romerikes Blad Rosa pønk SISU Coaching Samarbeidspartnere Samarbeidspartner Sangartist Serrano's Silicon Valley Skedsmo kommune Skinka Soulspring Speed Gründere Sponsor Styling Susanne Louise Olijnyk TV team TV-aksjonen 2015 Tech Teknologi Thereze Gransaeter Tips og råd Trekning Trine Aaldstedt Truls Berg Underholdning Vekst Velkommen Verdier Vigdis Jordal Yngve Dahle forventninger kjoler komponist Aagre kunstfoto tetøser te Ærlighet