BLI NY - FayHouse Fashion, foto og styling.
by FBI team on August 26th, 2015

Gunnar Kopperud elsker å fotografere.
Gro Mikkelsen elsker å gjøre kvinner vakre gjennom styling og coaching. 
 

Gro er profesjonell stylist, Gunnar er profesjonell fotograf og nå jobber de sammen for å bringe frem det vakre i kvinnen. Sammen med Fay fra Fayhouse Fashion skal de løfte to kvinner som melder seg på FBI Conference før 30. September. Disse to får rett og slett en drømmedag hvor Gro, Fay og Gunner skal få frem selvtilliten og styrken i deg som kvinne.
 

Gunnar gjorde portrettbilder på fjorårets FBI arrangement, det skal han gjøre i år også.
Gode portrettbilder gjør at du fremstår profesjonelt. Styling gjør at du tar frem det beste
i deg og fremstår profesjonelt i din business. 
​Det er spesielt viktig for kvinner som ønsker vekst i sin business å ha gode bilder. Idag
har vi behov for gode bilder i sosiale medier og på våre egne websider. Gjør du jobber for andre, er det godt å ha et bilde å sende fra deg som du er stolt av blir trykket og/eller
publisert. Nå har du altså muligheten til å vinne dette! ​

​Vær med i trekning om en Drømmedag -  FOR 2

Du får: 
  • FØR bilde.
  • Styling og sminke.
  • FayHouse Fashion gavekort.
  • Lån av kjole/klær hos FayHouse Fashion.
  • Photoshoot med ETTER bilder.
Fay, Gro, Gunnar og FBI løfter deg en hel dag!
 
Verdien av denne dagen for hver person er:

 - Profesjonell styling og sminke kr. 2.500,-
 - Profesjonelle bilder (før) og etter kr. 4.500,-
 - Gavekort fra FayHouse Fashion kr. 1.000,-
 - Samlet sum av gaven: kr. 8.000,-
 
Meld deg på FBI konferansen innen 30.september - Kunngjøring av 2 vinnere
gjøres 1.oktober på FBI sine nettsider. 

 
​​FBI conference er rettet mot gründere, investorer, kreatører, utviklere og visjonære ledere fra ulike sektorer. Under OIW 2014 samlet 6000 lokale og internasjonale deltakere seg fra tech, kulturnæringer, markedsføring og kommunikasjon, helse, energi, media, offentlige institusjoner og mer.
 


Posted in FBI Conference, Sponsor    Tagged with Sponsor, Styling, Foto, Fashion, kunstfoto, FBI conference 2015


0 Comments

Leave a Comment


Arkiv
2016 (21)
February (2)
March (6)
June (3)
August (2)
September (4)
October (4)
2015 (20)
July (2)
August (8)
September (5)
October (5)
2014 (20)
September (6)
October (14)
Nyhetsbrev
Emne
2jinter 5G bredbånd 5G 8.mars Afterparty Anita Andersen Anita Tonne Ann Elin Schüssel Anne Dubau Anne-Mette Røsting Antoinette Botti Be Yoga STUDIO Berit Svendsen Berit Ås Billettsalg Björg Thorhallsdottir Bli Ny Bodega Bollywood Catherine Lemaréchal Claus Diseth Drikke Elevate Elisabeth Ellen Vahr Energi og Treningsglede Epleslang FBI Conference 2016 FBI conference 2014 FBI conference 2015 Fashion FayHouse Ferd Fibernett Foredragsholdere Foto Galleri My Ging Globalt arbeid Gode rådvarer Gro Mikkelsen Gründere Gunn Ovesen Gunnar Kopperud Guri Schanke Gutta Hans Geelmuydens Hedda Kise Helse Hersketeknikk Humans of Oslo Ingeborg Omdal Lykseth Innleder InnoMag Innovasjon Norge Innovasjon Janteloven Juan Serrano Katinka Greve Leiner Kia Luise Klavenes Kjetil Staalesen Kristil Erla Håland Krydder Kulturminister Kultur Kvinnenettverk Kvinner i ledelse Lean Business Lederskap Lena Pettersen Lillestrøm Kultursenter Linda Cathrine Hofstad Helleland Linda Svedal Walsoe Livskriser MC barsking Mangfold Marcela Cardenas Margrethe Otto Skar May-Bente Hoiland Lode Musikk MyPocket.Academy Märtha Louise Nakenhet Netta Nyman Next step Nina Hanssen OIW2016 OIW Oslo Innovation Week Penger Per Fugelli Premium Drinks Prioriteringer Professor Program 2016 Programmet Regnskogfondet Religion Rikke Soligard Romerikes Blad Rosa pønk SISU Coaching Samarbeidspartnere Samarbeidspartner Sangartist Serrano's Silicon Valley Skedsmo kommune Skinka Soulspring Speed Gründere Sponsor Styling Susanne Louise Olijnyk TV team TV-aksjonen 2015 Tech Teknologi Thereze Gransaeter Tips og råd Trekning Trine Aaldstedt Truls Berg Underholdning Vekst Velkommen Verdier Vigdis Jordal Yngve Dahle forventninger kjoler komponist Aagre kunstfoto tetøser te Ærlighet