Globalt engasjement gir personlig vekst
by FBI team on August 11th, 2015

Fay Skandsen har intervjuet Nassima Dzair. En utrolig vakker kvinne,
som også er en av speed-datene som skal opp på scenen under årets
konferanse 14.oktober.


Nassima Dzair er en internasjonal og global entreprenør. Opprinnelig fra Algerie.
Men som i dag bor i Oslo og er sterkt engasjert i kvinner og deres vekst. Nassima
jobber med og lever av globalt fredsarbeid.
​Nassima er tydelig en person med mye lidenskap for livet, mennesker og menneskeverd. Hun mener drivkraften i menneske er med på å jobbe til å få bedre livskvalitet, for flest mulig. Hun ser ikke verden i grenser.

Interbridge er en sosialt entreprenørskap og en plattform som fokuserer på krysningen mellom helse, ledelse og fredsarbeid. Nassima jobber også holistisk. Det vil si hun liker å zoome ut, og ser på ulike bakgrunner, disipliner, ulike synspunkter og kulturer. Og det heter seg at sirkler ekspanderer, som ringer i vann.

«Kvinner er min passion, forteller Nassima videre. Jeg reiser og opplever på kroppen hva problematikken er. Det dukker ofte opp spørsmål om kvinnerettighet når jeg møter kvinner
fra ulike regioner i verden. Kvinner har så utrolig mye å bidra med. Og jeg ønsker å styrke deres arbeid. Og være alt av det jeg kan være for andre.»

En oppfordring fra Nassima er å ta utfordringer. Prøv å se ting på en annerledes måte,
ta til deg synspunkter som er helt annerledes og gjerne ekspandere toleransesonen. Et paradigmeskifte skjer da vi åpner hjertet, forteller Nassima.

«Det er viktig for meg å få stå på scenen med så mange flotte kvinner! FBI conference samler så mange sterke kvinner og foredragsholdere. I én sal. Og få oppleve dette er en ære!»
 
​FBI conference er rettet mot gründere, investorer, kreatører, utviklere og visjonære ledere fra ulike sektorer. Under OIW 2014 samlet 6000 lokale og internasjonale deltakere seg fra tech, kulturnæringer, markedsføring og kommunikasjon, helse, energi, media, offentlige institusjoner og mer.
 


Posted in FBI Conference, Foredragsholder, Oslo Innovation Week.    Tagged with Globalt arbeid, Kultur, Religion, FBI conference 2015


0 Comments

Leave a Comment


Arkiv
2016 (21)
February (2)
March (6)
June (3)
August (2)
September (4)
October (4)
2015 (20)
July (2)
August (8)
September (5)
October (5)
2014 (20)
September (6)
October (14)
Nyhetsbrev
Emne
2jinter 5G bredbånd 5G 8.mars Afterparty Anita Andersen Anita Tonne Ann Elin Schüssel Anne Dubau Anne-Mette Røsting Antoinette Botti Be Yoga STUDIO Berit Svendsen Berit Ås Billettsalg Björg Thorhallsdottir Bli Ny Bodega Bollywood Catherine Lemaréchal Claus Diseth Drikke Elevate Elisabeth Ellen Vahr Energi og Treningsglede Epleslang FBI Conference 2016 FBI conference 2014 FBI conference 2015 Fashion FayHouse Ferd Fibernett Foredragsholdere Foto Galleri My Ging Globalt arbeid Gode rådvarer Gro Mikkelsen Gründere Gunn Ovesen Gunnar Kopperud Guri Schanke Gutta Hans Geelmuydens Hedda Kise Helse Hersketeknikk Humans of Oslo Ingeborg Omdal Lykseth Innleder InnoMag Innovasjon Norge Innovasjon Janteloven Juan Serrano Katinka Greve Leiner Kia Luise Klavenes Kjetil Staalesen Kristil Erla Håland Krydder Kulturminister Kultur Kvinnenettverk Kvinner i ledelse Lean Business Lederskap Lena Pettersen Lillestrøm Kultursenter Linda Cathrine Hofstad Helleland Linda Svedal Walsoe Livskriser MC barsking Mangfold Marcela Cardenas Margrethe Otto Skar May-Bente Hoiland Lode Musikk MyPocket.Academy Märtha Louise Nakenhet Netta Nyman Next step Nina Hanssen OIW2016 OIW Oslo Innovation Week Penger Per Fugelli Premium Drinks Prioriteringer Professor Program 2016 Programmet Regnskogfondet Religion Rikke Soligard Romerikes Blad Rosa pønk SISU Coaching Samarbeidspartnere Samarbeidspartner Sangartist Serrano's Silicon Valley Skedsmo kommune Skinka Soulspring Speed Gründere Sponsor Styling Susanne Louise Olijnyk TV team TV-aksjonen 2015 Tech Teknologi Thereze Gransaeter Tips og råd Trekning Trine Aaldstedt Truls Berg Underholdning Vekst Velkommen Verdier Vigdis Jordal Yngve Dahle forventninger kjoler komponist Aagre kunstfoto tetøser te Ærlighet