Kjenner du til en idé eller hemmelighet?
by FBI team on August 10th, 2015

Gunn Ovesen snakker om å være alenegründer.

Nina Hanssen har vært ute og intervjuet Gunn Ovesen. Gunn har tidligere jobbet i Innovasjon Norge, og gir oss noen viktige tips og råd til hvordan gründere kan vokse.
Vi trenger jenter som starter bedrifter og som ønsker å vokse. Og som ikke er små, men som tørr å tenke større. FBI konferansen er rettet mot å løfte internasjonale gründere, sammen med gode foredragsholdere den 14.oktober.

Hva skal til for å få vekst som gründer?
Ha en idé. En idé kan utvikles. Og som kan bli noe større. Det kreves som gründer at du forstår markedet og kundene. Hvordan skal du nå ut til kundene, og hvordan skal du selge det. Du må kunne selge og markedsføre. En god idé kan føre til at du kan ta ut en ekstra pris.
Markedsføre.
Noen kunder når du gjennom sosiale medier, noen gjennom tradisjonelt vis. Og andre gjennom agenter. Jobb bedrift mot bedrift. En liten bedrift kan også jobbe med en stor bedrift. Da kan du nå langt! Det finnes ikke ét svar.

Alene.
Det er ingenting som er så ensomt som å drive bedrift alene. Kanskje mangler du kapital, og så har du heller ingen å snakke med. Vi trenger å utvikle oss. Alene og sammen med andre mennesker. 
 
FBI conference er rettet mot gründere, investorer, kreatører, utviklere og visjonære ledere fra ulike sektorer. Under OIW 2014 samlet 6000 lokale og internasjonale deltakere seg fra tech, kulturnæringer, markedsføring og kommunikasjon, helse, energi, media, offentlige institusjoner og mer.
 


Posted in FBI Conference, Oslo Innovation Week.    Tagged with Tips og råd, Gunn Ovesen, Innovasjon Norge


0 Comments

Leave a Comment


Arkiv
2017 (1)
2016 (21)
February (2)
March (6)
June (3)
August (2)
September (4)
October (4)
2015 (20)
July (2)
August (8)
September (5)
October (5)
2014 (20)
September (6)
October (14)
Nyhetsbrev
Emne
2jinter 5G bredbånd 5G 8.mars Afterparty Anita Andersen Anita Tonne Ann Elin Schüssel Anne Dubau Anne-Mette Røsting Antoinette Botti Be Yoga STUDIO Berit Svendsen Berit Ås Billettsalg Björg Thorhallsdottir Bli Ny Bodega Bollywood Catherine Lemaréchal Claus Diseth Drikke Elevate Elisabeth Ellen Vahr Energi og Treningsglede Epleslang FBI Conference 2016 FBI conference 2014 FBI conference 2015 FBI conference 2017 Fashion FayHouse Ferd Fibernett Foredragsholdere Foto Galleri My Ging Globalt arbeid Gode rådvarer Gro Mikkelsen Gründere Gunn Ovesen Gunnar Kopperud Guri Schanke Gutta Hans Geelmuydens Hedda Kise Helse Hersketeknikk Humans of Oslo Ingeborg Omdal Lykseth Innleder InnoMag Innovasjon Norge Innovasjon Janteloven Juan Serrano Katinka Greve Leiner Kia Luise Klavenes Kjetil Staalesen Kristil Erla Håland Krydder Kulturminister Kultur Kvinnenettverk Kvinner i ledelse Lean Business Lederskap Lena Pettersen Lillestrøm Kultursenter Linda Cathrine Hofstad Helleland Linda Svedal Walsoe Livskriser MC barsking Mangfold Marcela Cardenas Margrethe Otto Skar May-Bente Hoiland Lode Musikk MyPocket.Academy Märtha Louise Nakenhet Netta Nyman Next step Nina Hanssen OIW2016 OIW Oslo Innovation Week Penger Per Fugelli Premium Drinks Prioriteringer Professor Program 2016 Programmet Regnskogfondet Religion Rikke Soligard Romerikes Blad Rosa pønk SISU Coaching Samarbeidspartnere Samarbeidspartner Sangartist Serrano's Silicon Valley Skedsmo kommune Skinka Soulspring Speed Gründere Sponsor Styling Susanne Louise Olijnyk TV team TV-aksjonen 2015 Tech Teknologi Thereze Gransaeter Tips og råd Trekning Trine Aaldstedt Truls Berg Underholdning Vekst Velkommen Verdier Vigdis Jordal Yngve Dahle forventninger kjoler komponist Aagre kunstfoto tetøser te Ærlighet