Våre verdier og tanker om vekst.
by FBI on July 30th, 2015

​FBI teamet vet hvor viktig det er at hver og en gjør et bidrag for vårt eneste hjem - nemlig jordkloden. Eller moder jord som mange liker å si. Det du og vi gjør sammen, betyr mye!

Vi i FBI teamet vil søke mot miljøtiltak og oppfordre våre samarbeidspartnere til å finne hvilke helse- og miljøtiltak bedriften og hver enkelt kan gjøre. Det å arrangere en konferanse er i seg selv grønt. 
Forslag til miljøtiltak kan være:
 • Unngå bruk av giftige produkter, plast, papir og reklamemateriell.
 • Minimere energibruk.
 • Kildesortere/Resirkulere/Gjenbruk av materialer og produkter.
 • Bruke miljøvennligere produkter som Svanemerket/EU-Ecolabel, GOTS (klær), Debio (mat), Ecoturisme.com (reiser). Les mer.
 • Miljøfyrtårn sertifisering.
 • Bruke offentlige transportmidler eller sykkel i størst mulig grad.
 • Skype møter i stedet for møter som krever fly.

Fordeler med miljøtiltak:
 • Du bidrar til å redde verden.
 • Ressursbesparelser er lønnsomt.
 • Ansatte ønsker i økende grad å arbeide i bedrifter med verdier utover profitthensyn og blir stolt av å jobbe i din bedrift.
 • Det offentlige bestiller i økende grad produkter og tjenester som har miljøsertifisering.
​FBI conference er rettet mot gründere, investorer, kreatører, utviklere og visjonære ledere fra ulike sektorer. Under OIW 2014 samlet 6000 lokale og internasjonale deltakere seg fra tech, kulturnæringer, markedsføring og kommunikasjon, helse, energi, media, offentlige institusjoner og mer.


Posted in Foredragsholder, Oslo Innovation Week.    Tagged with Vekst, Verdier, FBI conference 2015


0 Comments

Leave a Comment


Arkiv
2017 (1)
2016 (21)
February (2)
March (6)
June (3)
August (2)
September (4)
October (4)
2015 (20)
July (2)
August (8)
September (5)
October (5)
2014 (20)
September (6)
October (14)
Nyhetsbrev
Emne
2jinter 5G bredbånd 5G 8.mars Afterparty Anita Andersen Anita Tonne Ann Elin Schüssel Anne Dubau Anne-Mette Røsting Antoinette Botti Be Yoga STUDIO Berit Svendsen Berit Ås Billettsalg Björg Thorhallsdottir Bli Ny Bodega Bollywood Catherine Lemaréchal Claus Diseth Drikke Elevate Elisabeth Ellen Vahr Energi og Treningsglede Epleslang FBI Conference 2016 FBI conference 2014 FBI conference 2015 FBI conference 2017 Fashion FayHouse Ferd Fibernett Foredragsholdere Foto Galleri My Ging Globalt arbeid Gode rådvarer Gro Mikkelsen Gründere Gunn Ovesen Gunnar Kopperud Guri Schanke Gutta Hans Geelmuydens Hedda Kise Helse Hersketeknikk Humans of Oslo Ingeborg Omdal Lykseth Innleder InnoMag Innovasjon Norge Innovasjon Janteloven Juan Serrano Katinka Greve Leiner Kia Luise Klavenes Kjetil Staalesen Kristil Erla Håland Krydder Kulturminister Kultur Kvinnenettverk Kvinner i ledelse Lean Business Lederskap Lena Pettersen Lillestrøm Kultursenter Linda Cathrine Hofstad Helleland Linda Svedal Walsoe Livskriser MC barsking Mangfold Marcela Cardenas Margrethe Otto Skar May-Bente Hoiland Lode Musikk MyPocket.Academy Märtha Louise Nakenhet Netta Nyman Next step Nina Hanssen OIW2016 OIW Oslo Innovation Week Penger Per Fugelli Premium Drinks Prioriteringer Professor Program 2016 Programmet Regnskogfondet Religion Rikke Soligard Romerikes Blad Rosa pønk SISU Coaching Samarbeidspartnere Samarbeidspartner Sangartist Serrano's Silicon Valley Skedsmo kommune Skinka Soulspring Speed Gründere Sponsor Styling Susanne Louise Olijnyk TV team TV-aksjonen 2015 Tech Teknologi Thereze Gransaeter Tips og råd Trekning Trine Aaldstedt Truls Berg Underholdning Vekst Velkommen Verdier Vigdis Jordal Yngve Dahle forventninger kjoler komponist Aagre kunstfoto tetøser te Ærlighet