Velkommen til FBI konferansen 14.oktober 2015
by FBI on July 27th, 2015

Foto : Gunnar Kopperud

​årets tema : vekst
 

Vi gjentar suksessen fra ifjor og satser på å løfte kvinnelige gründere til nye høyder. Årets tema er vekst for deg og din bedrift. Arrangementet holdes i Oslo onsdag 14.oktober klokken 9-16. 
​​Dette blir en dag uten sidestykke i Norge! Du vil selvfølgelig bli inspirert, og du vil møte mange flinke folk som gjerne vil bidra til din vekst. Du vil også få innsikt i hva våre suksessfulle foredragsholdere bruker av konkrete verktøy og modeller de har brukt for å oppnå sin vekst. Dette er din store mulighet til å bygge ut ditt nettverk! Her kommer det mange spennende deltakere.

HVEM andre kommer?
  • Innovasjon Norges leder Anita Krohn Traaseth er på plass for gi deg råd om innovasjon og vekst. 
  • Suksessgründer Anita Tonne vil fortelle sin historie om hvordan hun bygde opp merkevaren TheCoreBar. Som i dag leverer trening til over 300 treningssentre i Skandinavia, flere treningskjeder i andre Europeiske land og i USA.
  • Høgskolelektor Cecilie Staude på institutt for markedsføring ved Handelshøyskolen BI i Oslo vil gi deg de beste rådene om hvordan du kan lykkes med kommunikasjon på sosiale medier. 
  • ​Catherine Lemaréchal vil dele noen av sine erfaringer rundt kommunikasjon og viktigheten av relasjoner og nettverk. 
​I tillegg har vi mange flere på scenen som vil inspirere og motivere deg. Det vil også i år bli speeddating på scenen. Og smaksprøver av både flytende og fast føde. Nettverksbygging, mingling, kunnskapspåfyll og inspirasjon er nøkkelord som beskriver denne dagen!

FBI Conference arrangeres i samarbeid med Oslo Innovation Week. Europas største møteplass innen innovasjon.

Vi gleder oss!
FBI Conference Team
 

Billettsalget åpner 1.august kl.10.00 

FBI conference er rettet mot gründere, investorer, kreatører, utviklere og visjonære ledere fra ulike sektorer. Under OIW 2014 samlet 6000 lokale og internasjonale deltakere seg fra tech, kulturnæringer, markedsføring og kommunikasjon, helse, energi, media, offentlige institusjoner og mer.


Posted in FBI Conference, Oslo Innovation Week.    Tagged with FBI conference 2015, Billettsalg


0 Comments

Leave a Comment


Arkiv
2016 (21)
February (2)
March (6)
June (3)
August (2)
September (4)
October (4)
2015 (20)
July (2)
August (8)
September (5)
October (5)
2014 (20)
September (6)
October (14)
Nyhetsbrev
Emne
2jinter 5G bredbånd 5G 8.mars Afterparty Anita Andersen Anita Tonne Ann Elin Schüssel Anne Dubau Anne-Mette Røsting Antoinette Botti Be Yoga STUDIO Berit Svendsen Berit Ås Billettsalg Björg Thorhallsdottir Bli Ny Bodega Bollywood Catherine Lemaréchal Claus Diseth Drikke Elevate Elisabeth Ellen Vahr Energi og Treningsglede Epleslang FBI Conference 2016 FBI conference 2014 FBI conference 2015 Fashion FayHouse Ferd Fibernett Foredragsholdere Foto Galleri My Ging Globalt arbeid Gode rådvarer Gro Mikkelsen Gründere Gunn Ovesen Gunnar Kopperud Guri Schanke Gutta Hans Geelmuydens Hedda Kise Helse Hersketeknikk Humans of Oslo Ingeborg Omdal Lykseth Innleder InnoMag Innovasjon Norge Innovasjon Janteloven Juan Serrano Katinka Greve Leiner Kia Luise Klavenes Kjetil Staalesen Kristil Erla Håland Krydder Kulturminister Kultur Kvinnenettverk Kvinner i ledelse Lean Business Lederskap Lena Pettersen Lillestrøm Kultursenter Linda Cathrine Hofstad Helleland Linda Svedal Walsoe Livskriser MC barsking Mangfold Marcela Cardenas Margrethe Otto Skar May-Bente Hoiland Lode Musikk MyPocket.Academy Märtha Louise Nakenhet Netta Nyman Next step Nina Hanssen OIW2016 OIW Oslo Innovation Week Penger Per Fugelli Premium Drinks Prioriteringer Professor Program 2016 Programmet Regnskogfondet Religion Rikke Soligard Romerikes Blad Rosa pønk SISU Coaching Samarbeidspartnere Samarbeidspartner Sangartist Serrano's Silicon Valley Skedsmo kommune Skinka Soulspring Speed Gründere Sponsor Styling Susanne Louise Olijnyk TV team TV-aksjonen 2015 Tech Teknologi Thereze Gransaeter Tips og råd Trekning Trine Aaldstedt Truls Berg Underholdning Vekst Velkommen Verdier Vigdis Jordal Yngve Dahle forventninger kjoler komponist Aagre kunstfoto tetøser te Ærlighet