Programmet
by FBI on October 10th, 2014


2 FOR 1

I flommen av webbaserte tilbud skiller vi oss ut fordi vi tror på tilstedeværelse og bånd som knyttes. Derfor ønsker vi å fylle Samfunnssalen til randen! Oslos største og mest ærverdige saler. 

Hva dagen gir deg:
  • Vi viser deg noen av Norges beste foredragsholdere på scenen.
  • Vi stiller med den arenaen som viser deg muligheter for utvikling.
  • Vi gir deg gode smaksopplevelser fra ulike leverandører.
  • Vi ønsker å tro at vi stiller med et sterkt faglig påfyll for fremtiden.

Ta med en venn og kom! Vi gir deg tilbudet 2 for 1. Meld deg på via: https://www.deltager.no/fbiconference2014

Vennens navn sender du til Netta Nyman: nettaprivate@gmail.com
Si hvem du er når du inviterer din venn - og du er med i trekningen av
et webkurs til en verdi av 6900,-

 

VELKOMMEN : 15.oktober

 Posted in FBI Conference, Foredragsholder, Underholdning, Programmet, Oslo Innovation Week.    Tagged with Programmet, FBI conference 2014


0 Comments

Leave a Comment


Arkiv
2016 (21)
February (2)
March (6)
June (3)
August (2)
September (4)
October (4)
2015 (20)
July (2)
August (8)
September (5)
October (5)
2014 (20)
September (6)
October (14)
Nyhetsbrev
Emne
2jinter 5G bredbånd 5G 8.mars Afterparty Anita Andersen Anita Tonne Ann Elin Schüssel Anne Dubau Anne-Mette Røsting Antoinette Botti Be Yoga STUDIO Berit Svendsen Berit Ås Billettsalg Björg Thorhallsdottir Bli Ny Bodega Bollywood Catherine Lemaréchal Claus Diseth Drikke Elevate Elisabeth Ellen Vahr Energi og Treningsglede Epleslang FBI Conference 2016 FBI conference 2014 FBI conference 2015 Fashion FayHouse Ferd Fibernett Foredragsholdere Foto Galleri My Ging Globalt arbeid Gode rådvarer Gro Mikkelsen Gründere Gunn Ovesen Gunnar Kopperud Guri Schanke Gutta Hans Geelmuydens Hedda Kise Helse Hersketeknikk Humans of Oslo Ingeborg Omdal Lykseth Innleder InnoMag Innovasjon Norge Innovasjon Janteloven Juan Serrano Katinka Greve Leiner Kia Luise Klavenes Kjetil Staalesen Kristil Erla Håland Krydder Kulturminister Kultur Kvinnenettverk Kvinner i ledelse Lean Business Lederskap Lena Pettersen Lillestrøm Kultursenter Linda Cathrine Hofstad Helleland Linda Svedal Walsoe Livskriser MC barsking Mangfold Marcela Cardenas Margrethe Otto Skar May-Bente Hoiland Lode Musikk MyPocket.Academy Märtha Louise Nakenhet Netta Nyman Next step Nina Hanssen OIW2016 OIW Oslo Innovation Week Penger Per Fugelli Premium Drinks Prioriteringer Professor Program 2016 Programmet Regnskogfondet Religion Rikke Soligard Romerikes Blad Rosa pønk SISU Coaching Samarbeidspartnere Samarbeidspartner Sangartist Serrano's Silicon Valley Skedsmo kommune Skinka Soulspring Speed Gründere Sponsor Styling Susanne Louise Olijnyk TV team TV-aksjonen 2015 Tech Teknologi Thereze Gransaeter Tips og råd Trekning Trine Aaldstedt Truls Berg Underholdning Vekst Velkommen Verdier Vigdis Jordal Yngve Dahle forventninger kjoler komponist Aagre kunstfoto tetøser te Ærlighet