Katinka Greve Leiner undrer på hvor alle gründerne er?
by FBI on October 9th, 2014

FBI-teamet er veldig glad for alle spennende mennesker som kommer til den eneste konferansen under Oslo Innovation Week som retter seg mot kvinnelige grundere. Spesielt er vi glad for at Katinka Greve Leiner, direktør Ferd Sosiale Entreprenører,
har bekreftet at hun kommer.

Vi har utfordret den tidligere dommeren i reality-serien "Skaperen" på TV om hvorfor hun
har valgt å prioritere FBI Conference 15.oktober, under Oslo Innovation week i år. Dette
er Katinka Greve Leiners begrunnelse for hvorfor hun kommer på FBI Conference:

«Jeg kommer fordi det finnes så mye bra gründerdamer rundt i landet vårt, og de bør samles og få vise frem det de skaper. I tillegg er det et par sosiale entreprenører jeg gjerne ser på en scene, som Rikke Soligard i Begeistringsetaten. I tillegg liker jeg å orientere meg i slike nyskapende miljøer, for hvem vet hvor neste sosiale entreprenør i Ferds portefølje kan dukke opp?»

Hvis du er interessert i å vite mer om hva Katinka Greve Leiner driver med, så sikre deg
​plass på FBI Conference her!

Katinka sine tips til sosiale entreprenører kan du høre om i videoen.


Posted in FBI Conference, Deltager    Tagged with Katinka Greve Leiner, Ferd, OIW, Oslo Innovation Week, FBI conference 2014


0 Comments

Leave a Comment


Arkiv
2016 (21)
February (2)
March (6)
June (3)
August (2)
September (4)
October (4)
2015 (20)
July (2)
August (8)
September (5)
October (5)
2014 (20)
September (6)
October (14)
Nyhetsbrev
Emne
2jinter 5G bredbånd 5G 8.mars Afterparty Anita Andersen Anita Tonne Ann Elin Schüssel Anne Dubau Anne-Mette Røsting Antoinette Botti Be Yoga STUDIO Berit Svendsen Berit Ås Billettsalg Björg Thorhallsdottir Bli Ny Bodega Bollywood Catherine Lemaréchal Claus Diseth Drikke Elevate Elisabeth Ellen Vahr Energi og Treningsglede Epleslang FBI Conference 2016 FBI conference 2014 FBI conference 2015 Fashion FayHouse Ferd Fibernett Foredragsholdere Foto Galleri My Ging Globalt arbeid Gode rådvarer Gro Mikkelsen Gründere Gunn Ovesen Gunnar Kopperud Guri Schanke Gutta Hans Geelmuydens Hedda Kise Helse Hersketeknikk Humans of Oslo Ingeborg Omdal Lykseth Innleder InnoMag Innovasjon Norge Innovasjon Janteloven Juan Serrano Katinka Greve Leiner Kia Luise Klavenes Kjetil Staalesen Kristil Erla Håland Krydder Kulturminister Kultur Kvinnenettverk Kvinner i ledelse Lean Business Lederskap Lena Pettersen Lillestrøm Kultursenter Linda Cathrine Hofstad Helleland Linda Svedal Walsoe Livskriser MC barsking Mangfold Marcela Cardenas Margrethe Otto Skar May-Bente Hoiland Lode Musikk MyPocket.Academy Märtha Louise Nakenhet Netta Nyman Next step Nina Hanssen OIW2016 OIW Oslo Innovation Week Penger Per Fugelli Premium Drinks Prioriteringer Professor Program 2016 Programmet Regnskogfondet Religion Rikke Soligard Romerikes Blad Rosa pønk SISU Coaching Samarbeidspartnere Samarbeidspartner Sangartist Serrano's Silicon Valley Skedsmo kommune Skinka Soulspring Speed Gründere Sponsor Styling Susanne Louise Olijnyk TV team TV-aksjonen 2015 Tech Teknologi Thereze Gransaeter Tips og råd Trekning Trine Aaldstedt Truls Berg Underholdning Vekst Velkommen Verdier Vigdis Jordal Yngve Dahle forventninger kjoler komponist Aagre kunstfoto tetøser te Ærlighet