Trine i MetaResource forteller om kvalitet og kunnskap i Kraftsenter.
by FBI on October 6th, 2014

For at du skal bli bedre kjent med våre foredragsholdere så har vi stilt dem alle noen spørsmål om deres tanker rundt gründerskap og deres suksess. Vi er veldig takknemlige for at de har tatt seg tid til å svare. Trine Åldstedt svarer her på våre spørsmål.
FBI: Har du oppnådd drømmen din?
Trine: Min visjon er å endre verden. Det er stort og vil enda ta litt tid J Måten jeg gjør det på er gjennom å samle kvalitet og kunnskap i Kraftsenter, et sted hvor de som kommer blir berørt og endret gjennom erfaringsbasert læring og prosesser. Sannhet og læring er en følelse, når vi har gjort vet vi. Kraftsentret heter MetaResource, vi er i dag 7 ansatte og ca 25 i kontrakt, med hovedkontor på Lillestrøm og en avdeling i Trondheim. Tre byer til står på kartet. Vår spesialkompetanse er NLP, coaching, hypnose, samt helhetlig tilnærming til mennesket gjennom fysikk, ernæring, hvile og nettverk. Visjonen vi jobber etter er ”Samme hva du tror du er, er du alltid mye mer enn det”, en sannhet og et faktum som stemmer for oss alle.
 
FBI: Når og hvordan startet din drøm?
Trine: Jeg har alltid vært drevet til å jobbe med mennesker og bidra til vekst og utvikling. Kraftsentret kom som en visjon til meg. Et syn. Jeg lå i badekaret mitt en lørdag formiddag på starten av 2000-tallet og kjedet meg litt. Så jeg gjorde en reise i tid gjennom NLP teknikken Tidslinje. Helt konkret kom jeg inn i et scenario som jeg i ettertid har manifestert gjennom MetaResource og det internasjonale nettverket vi er del av. Det er enda flere elementer i visjonen og de manifesteres steg for steg.
 
FBI: Hvor lang tid har det tatt for å nå målet ditt?
Trine: Jeg har vært i bransjen siden 90-tallet, og drevet MetaResource siden 2004. Tiden fra jeg fant visjonen til MetaResource ble manifestert, tok tre år. Da hadde jeg i mellomtiden også vært med og startet et annet lignende selskap som jeg trodde var Kraftsentret, men som viste seg å ikke være det.
 
FBI: Hva har vært den største overraskelsen underveis?
Trine: Jeg vet ikke om jeg vil kalle det overraskelser. Jeg vil heller si det har vært mange og store erfaringer. Eller kanskje Mennesket har bydd på overraskelser. Folk kommer og går, ting er i kontinuerlig endring. Det har overrasket meg noen ganger. Ellers er det masse erfaringer. Noen gode og veldig gode, noen mindre enn gode og noen skulle jeg gjerne vært foruten.

Jeg har også erfart at når noe ikke fungerer, koker det for det meste ned og tilbake til meg. Det er ting jeg gjør som ikke fungerer, og jeg som trenger å gjøre endringer. Det har vært en svært viktig erfaring for meg. I dag har vi et kjempeflott team i MetaResource! Jeg kaller dem DreamTeam og det er de virkelig.
 
FBI: Hva har vært det morsomste underveis?
Trine: Alle menneskene jeg har møtt og fått være del av prosesser med via studier, kurs, coaching, foredrag, media og som forfatter. Alle øyne som har sett inn i mine og jeg har følt kontakt med, og alle hjerter som har delt og knyttet bånd. All latteren vi har delt og all visdommen vi har løftet oss gjennom.
 
FBI: Hva har vært den største læringen?
Trine: Igjen er det masse. Jeg har lært enormt mye om hva som bor i meg. Både av styrke, teft, sårbarhet og forbedringspotensial. Jeg har lært at en drøm kan bli et fengsel. At drømmen kan fange og sluke og forplikte. Jeg driver enda og lærer. På toppen der nå er det å si nei. Og å ta pauser og fri. Og Leke litt. Jeg utfordres også stadig i å stå i det jeg tror på og
Jeg har lært at jeg i all min styrke, kapasitet og driv for å gjøre godt, også er veldig sårbar. Ja, her kunne jeg fortsatt, det er veldig mye læring.
 
FBI: Hvordan har dette endret deg som menneske?
Trine: På de fleste måter. Og gjør det fremdeles. Men jeg vet ikke hvordan jeg hadde vært i dag om jeg for eksempel hadde fortsatt i NRK. De 15 åra der var flotte, og det hadde helt sikkert de kommende vært også, om jeg fortsatte. Eller om jeg i stedet for å bygge opp et selskap med ansatte og avdelinger i flere byer hadde valgt som de fleste andre å ha et enkeltpersonforetak. Det hadde garantert også endret og utviklet meg som menneske. En av de sikre elementene i livet er endring og utvikling. Det kan gå til det bedre eller til det verre. Og min karakter er driv, handling, kreativitet, å by på. 

Tusen takk Trine, vi gleder oss til å se deg på scenen!

 


Posted in FBI Conference, Foredragsholder    Tagged with Trine Aaldstedt, OIW, Oslo Innovation Week, FBI conference 2014


0 Comments

Leave a Comment


Arkiv
2016 (21)
February (2)
March (6)
June (3)
August (2)
September (4)
October (4)
2015 (20)
July (2)
August (8)
September (5)
October (5)
2014 (20)
September (6)
October (14)
Nyhetsbrev
Emne
2jinter 5G bredbånd 5G 8.mars Afterparty Anita Andersen Anita Tonne Ann Elin Schüssel Anne Dubau Anne-Mette Røsting Antoinette Botti Be Yoga STUDIO Berit Svendsen Berit Ås Billettsalg Björg Thorhallsdottir Bli Ny Bodega Bollywood Catherine Lemaréchal Claus Diseth Drikke Elevate Elisabeth Ellen Vahr Energi og Treningsglede Epleslang FBI Conference 2016 FBI conference 2014 FBI conference 2015 Fashion FayHouse Ferd Fibernett Foredragsholdere Foto Galleri My Ging Globalt arbeid Gode rådvarer Gro Mikkelsen Gründere Gunn Ovesen Gunnar Kopperud Guri Schanke Gutta Hans Geelmuydens Hedda Kise Helse Hersketeknikk Humans of Oslo Ingeborg Omdal Lykseth Innleder InnoMag Innovasjon Norge Innovasjon Janteloven Juan Serrano Katinka Greve Leiner Kia Luise Klavenes Kjetil Staalesen Kristil Erla Håland Krydder Kulturminister Kultur Kvinnenettverk Kvinner i ledelse Lean Business Lederskap Lena Pettersen Lillestrøm Kultursenter Linda Cathrine Hofstad Helleland Linda Svedal Walsoe Livskriser MC barsking Mangfold Marcela Cardenas Margrethe Otto Skar May-Bente Hoiland Lode Musikk MyPocket.Academy Märtha Louise Nakenhet Netta Nyman Next step Nina Hanssen OIW2016 OIW Oslo Innovation Week Penger Per Fugelli Premium Drinks Prioriteringer Professor Program 2016 Programmet Regnskogfondet Religion Rikke Soligard Romerikes Blad Rosa pønk SISU Coaching Samarbeidspartnere Samarbeidspartner Sangartist Serrano's Silicon Valley Skedsmo kommune Skinka Soulspring Speed Gründere Sponsor Styling Susanne Louise Olijnyk TV team TV-aksjonen 2015 Tech Teknologi Thereze Gransaeter Tips og råd Trekning Trine Aaldstedt Truls Berg Underholdning Vekst Velkommen Verdier Vigdis Jordal Yngve Dahle forventninger kjoler komponist Aagre kunstfoto tetøser te Ærlighet