Derfor kommer Maskuline Claus til FBI conference 2014
by FBI on October 4th, 2014

HVEM:

Claus Diseth/MC-Reiser/California Superbike School/Journalist/Fotograf/Globetrotter

DERFOR KOMMER CLAUS PÅ FBI CONFERENCE:

"Du kan kalle det nytenkning. Eller kreativitet. Eller sabla bra idéer. Jeg deltar på FBI Conference for å bli klokere, for å få kreative innspill og for å bli intellektuelt stimulert av en haug gode foredragsholdere og et fantastisk nettverk. At jeg er mann, sier du? So what? Vi er åpne for nye innspill, vi også."

CLAUS OM Å FØLGE DRØMMEN:

"Følg en drøm. Det er ikke vanskeligere enn som så. Ha tro på idéene dine. Lag en plan for hvordan de skal gjennomføres. Og så gjør du det. Og jeg kan ikke tenke meg noen som er bedre til å gjøre dette, enn akkurat deg. For det er din idè, ikke sant? Ha tro på den, hold fokus og timeplan. Det er ikke sikkert det blir en kommersiell suksess, men du har gjennomført. Det er det viktigste. Og så er det bare å prøve på nytt."

Litt bakgrunn:

Ustudert røver med over 20 års erfaring som nyhetsjournalist. Grunnlegger av reisebyrået MC-Reiser AS som arrangerer motorsykkelturer i Sør-Afrika, Namibia, Botswana, Zambia, Vietnam, Thailand og Australia. Instruktør ved internasjonale California Superbike School - som i all hovedsak lærer folk å grisekjøre motorsykkel på asfaltbane i hastigheter opp mot 350 kilometer i timen.
 Posted in FBI Conference, Inkludering    Tagged with Claus Diseth, FBI conference 2014, MC barsking, Gutta, Velkommen


0 Comments

Leave a Comment


Arkiv
2016 (21)
February (2)
March (6)
June (3)
August (2)
September (4)
October (4)
2015 (20)
July (2)
August (8)
September (5)
October (5)
2014 (20)
September (6)
October (14)
Nyhetsbrev
Emne
2jinter 5G bredbånd 5G 8.mars Afterparty Anita Andersen Anita Tonne Ann Elin Schüssel Anne Dubau Anne-Mette Røsting Antoinette Botti Be Yoga STUDIO Berit Svendsen Berit Ås Billettsalg Björg Thorhallsdottir Bli Ny Bodega Bollywood Catherine Lemaréchal Claus Diseth Drikke Elevate Elisabeth Ellen Vahr Energi og Treningsglede Epleslang FBI Conference 2016 FBI conference 2014 FBI conference 2015 Fashion FayHouse Ferd Fibernett Foredragsholdere Foto Galleri My Ging Globalt arbeid Gode rådvarer Gro Mikkelsen Gründere Gunn Ovesen Gunnar Kopperud Guri Schanke Gutta Hans Geelmuydens Hedda Kise Helse Hersketeknikk Humans of Oslo Ingeborg Omdal Lykseth Innleder InnoMag Innovasjon Norge Innovasjon Janteloven Juan Serrano Katinka Greve Leiner Kia Luise Klavenes Kjetil Staalesen Kristil Erla Håland Krydder Kulturminister Kultur Kvinnenettverk Kvinner i ledelse Lean Business Lederskap Lena Pettersen Lillestrøm Kultursenter Linda Cathrine Hofstad Helleland Linda Svedal Walsoe Livskriser MC barsking Mangfold Marcela Cardenas Margrethe Otto Skar May-Bente Hoiland Lode Musikk MyPocket.Academy Märtha Louise Nakenhet Netta Nyman Next step Nina Hanssen OIW2016 OIW Oslo Innovation Week Penger Per Fugelli Premium Drinks Prioriteringer Professor Program 2016 Programmet Regnskogfondet Religion Rikke Soligard Romerikes Blad Rosa pønk SISU Coaching Samarbeidspartnere Samarbeidspartner Sangartist Serrano's Silicon Valley Skedsmo kommune Skinka Soulspring Speed Gründere Sponsor Styling Susanne Louise Olijnyk TV team TV-aksjonen 2015 Tech Teknologi Thereze Gransaeter Tips og råd Trekning Trine Aaldstedt Truls Berg Underholdning Vekst Velkommen Verdier Vigdis Jordal Yngve Dahle forventninger kjoler komponist Aagre kunstfoto tetøser te Ærlighet