Per Fugelli om ydmykhet
by FBI on October 3rd, 2014

For at du skal bli bedre kjent med våre foredragsholdere så har vi stilt dem alle noen spørsmål om deres tanker rundt gründerskap og deres suksess. Vi er veldig takknemlige for at de har tatt seg tid til å svare. Hør hva Per tenker om "Professor Goodenough og jakten på lykken"
FBI: Har du oppnådd drømmen din?
Per: Det meste av ønskekonserten i mitt liv er spilt.
 
FBI: Når og hvordan startet din drøm?
Per: Da jeg ble født.
 
FBI: Hvor lang tid har det tatt for å nå målet ditt?
Per: 71 år og håper det enda er langt til mål.
 
FBI: Hva har vært den største overraskelsen underveis?
Per: Alt der er å oppdage av nytt.
 
FBI: Hva har vært det morsomste underveis?
Per: Mennesker.
 
FBI: Hva har vært den største læringen?
Per: En øvelse i ydmykhet.
 
FBI: Hvordan har dette endret deg som menneske?
Per: Gjort meg snillere og greiere å ha med å gjøre både for meg selv og andre.
 
Tusen takk Per, vi gleder oss til å se deg på scenen!
 
 
Per Fugelli har en humanistisk tilnærming til helse- og sosialpolitikk, hvor det hele mennesket settes i sentrum. Gjennom utallige foredrag og uredd deltakelse i en rekke store debatter har han lenge vært en markant bidragsyter i norsk offentlighet.

 


Posted in FBI Conference, Foredragsholder    Tagged with Per Fugelli, OIW, Oslo Innovation Week, FBI conference 2014


0 Comments

Leave a Comment


Arkiv
2016 (21)
February (2)
March (6)
June (3)
August (2)
September (4)
October (4)
2015 (20)
July (2)
August (8)
September (5)
October (5)
2014 (20)
September (6)
October (14)
Nyhetsbrev
Emne
2jinter 5G bredbånd 5G 8.mars Afterparty Anita Andersen Anita Tonne Ann Elin Schüssel Anne Dubau Anne-Mette Røsting Antoinette Botti Be Yoga STUDIO Berit Svendsen Berit Ås Billettsalg Björg Thorhallsdottir Bli Ny Bodega Bollywood Catherine Lemaréchal Claus Diseth Drikke Elevate Elisabeth Ellen Vahr Energi og Treningsglede Epleslang FBI Conference 2016 FBI conference 2014 FBI conference 2015 Fashion FayHouse Ferd Fibernett Foredragsholdere Foto Galleri My Ging Globalt arbeid Gode rådvarer Gro Mikkelsen Gründere Gunn Ovesen Gunnar Kopperud Guri Schanke Gutta Hans Geelmuydens Hedda Kise Helse Hersketeknikk Humans of Oslo Ingeborg Omdal Lykseth Innleder InnoMag Innovasjon Norge Innovasjon Janteloven Juan Serrano Katinka Greve Leiner Kia Luise Klavenes Kjetil Staalesen Kristil Erla Håland Krydder Kulturminister Kultur Kvinnenettverk Kvinner i ledelse Lean Business Lederskap Lena Pettersen Lillestrøm Kultursenter Linda Cathrine Hofstad Helleland Linda Svedal Walsoe Livskriser MC barsking Mangfold Marcela Cardenas Margrethe Otto Skar May-Bente Hoiland Lode Musikk MyPocket.Academy Märtha Louise Nakenhet Netta Nyman Next step Nina Hanssen OIW2016 OIW Oslo Innovation Week Penger Per Fugelli Premium Drinks Prioriteringer Professor Program 2016 Programmet Regnskogfondet Religion Rikke Soligard Romerikes Blad Rosa pønk SISU Coaching Samarbeidspartnere Samarbeidspartner Sangartist Serrano's Silicon Valley Skedsmo kommune Skinka Soulspring Speed Gründere Sponsor Styling Susanne Louise Olijnyk TV team TV-aksjonen 2015 Tech Teknologi Thereze Gransaeter Tips og råd Trekning Trine Aaldstedt Truls Berg Underholdning Vekst Velkommen Verdier Vigdis Jordal Yngve Dahle forventninger kjoler komponist Aagre kunstfoto tetøser te Ærlighet