Hvem er konferansen for?
by FBI on October 3rd, 2014

Mange frivillige og gode hjelpere står bak et slikt arrangement. Målet vårt er å fylle salen med 500 mennesker! Foredragsholderne er gira, og de gir så mye av seg selv i forkant av denne konferansen. De er helt herlige å jobbe med!
Vi har tro på et mangfold av mennesker. De fleste av oss har drømmer. Alle mennesker har sin unikhet og er gode på sin måte. Vi trenger å utfylle hverandre, og spille hverandre gode.
Det mener vi at vi har fått til i teamet. Men drømmene kommer ikke alltid like klart frem for omverden, om vi dekker oss bak fasaden.

Vi har fått forespørsel fra fler, som ikke er gründere, men som lurer på om konferansen
er noe for dem. Svaret er JA!

Om du kan svare ja på noen av følgende utsagn er du hjertelig velkommen!
  • Liker å høre inspirerende historier?
  • Synes det er fint med litt faglig påfyll?
  • Ønsker å utvide nettverket ditt med spennende mennesker?
  • Være på en møteplass hvor det er lov å drømme? 
  • Vil bli kjent med ulike leverandører på aktuelle tjenester?
  • Mingle litt med god mat og drikke?
  • Få godfølelsen?
  • Bli inspirert til å løfte deg selv innen din jobb, karriere eller egen bedrift?
  • Etter dagen sitte igjen med følelsen at dette var en god investert tid i deg selv, med et smil om munnen?

Trenger du påfyll i en hekstisk hverdag - ser vi frem til å ta deg i mot på konferansen.
Vi vil stå klare i Samfunnshuset i Oslo den 15.oktober ​2014 fra kl.09.00

Vi gleder oss til å se deg.
Velkommen!

Engasjert hilsen
FBI conference team
/Anita, Nina, Netta og Lena
 


Posted in FBI Conference, Teamet    Tagged with Nina Hanssen, Anita Andersen, Netta Nyman, Lena Pettersen, FBI conference 2014, Oslo Innovation Week


0 Comments

Leave a Comment


Arkiv
2016 (21)
February (2)
March (6)
June (3)
August (2)
September (4)
October (4)
2015 (20)
July (2)
August (8)
September (5)
October (5)
2014 (20)
September (6)
October (14)
Nyhetsbrev
Emne
2jinter 5G bredbånd 5G 8.mars Afterparty Anita Andersen Anita Tonne Ann Elin Schüssel Anne Dubau Anne-Mette Røsting Antoinette Botti Be Yoga STUDIO Berit Svendsen Berit Ås Billettsalg Björg Thorhallsdottir Bli Ny Bodega Bollywood Catherine Lemaréchal Claus Diseth Drikke Elevate Elisabeth Ellen Vahr Energi og Treningsglede Epleslang FBI Conference 2016 FBI conference 2014 FBI conference 2015 Fashion FayHouse Ferd Fibernett Foredragsholdere Foto Galleri My Ging Globalt arbeid Gode rådvarer Gro Mikkelsen Gründere Gunn Ovesen Gunnar Kopperud Guri Schanke Gutta Hans Geelmuydens Hedda Kise Helse Hersketeknikk Humans of Oslo Ingeborg Omdal Lykseth Innleder InnoMag Innovasjon Norge Innovasjon Janteloven Juan Serrano Katinka Greve Leiner Kia Luise Klavenes Kjetil Staalesen Kristil Erla Håland Krydder Kulturminister Kultur Kvinnenettverk Kvinner i ledelse Lean Business Lederskap Lena Pettersen Lillestrøm Kultursenter Linda Cathrine Hofstad Helleland Linda Svedal Walsoe Livskriser MC barsking Mangfold Marcela Cardenas Margrethe Otto Skar May-Bente Hoiland Lode Musikk MyPocket.Academy Märtha Louise Nakenhet Netta Nyman Next step Nina Hanssen OIW2016 OIW Oslo Innovation Week Penger Per Fugelli Premium Drinks Prioriteringer Professor Program 2016 Programmet Regnskogfondet Religion Rikke Soligard Romerikes Blad Rosa pønk SISU Coaching Samarbeidspartnere Samarbeidspartner Sangartist Serrano's Silicon Valley Skedsmo kommune Skinka Soulspring Speed Gründere Sponsor Styling Susanne Louise Olijnyk TV team TV-aksjonen 2015 Tech Teknologi Thereze Gransaeter Tips og råd Trekning Trine Aaldstedt Truls Berg Underholdning Vekst Velkommen Verdier Vigdis Jordal Yngve Dahle forventninger kjoler komponist Aagre kunstfoto tetøser te Ærlighet