Narvik skaper arbeidsplasser
by FBI on October 1st, 2014

Nina Hanssen har vært en tur i Narvik, og intervjuet noen av gründerne fra vakre nord. Narvik er tredje største by og kommune i Nordland. Og Nord-Norges
sjette største by og kommune etter folketall.
I videoen over vil du få blandt annet få høre Bente Robertsen fortelle hvordan tidligere arbeidsplass slet på helsen. Hvor hun til slutt valgte å gå nye veier og for å skape sin egen arbeidsplass. Idag driver hun Galleri My.

Hør også hva Marit Reinkjøp tenker om gründerdrømmen. Hun startet opp noe hun kaller for Energi og Treningsglede. Back-to-basic prinsippet er en stor del av treningsgleden. De bruker utelukkende det som allerede er til rådighet i naturen. Hennes beste råd er å lytte til hjertet, og kjenne etter. "Selv om det kan være et hårete mål, så skal du bare gjøre det", forteller Marit.

FBI redaksjonen ønsker å takke Narvik for kloke og varme ord.
Vi sees!

 


Posted in FBI Conference, Nord Norge    Tagged with Galleri My, Energi og Treningsglede


0 Comments

Leave a Comment


Arkiv
2016 (21)
February (2)
March (6)
June (3)
August (2)
September (4)
October (4)
2015 (20)
July (2)
August (8)
September (5)
October (5)
2014 (20)
September (6)
October (14)
Nyhetsbrev
Emne
2jinter 5G bredbånd 5G 8.mars Afterparty Anita Andersen Anita Tonne Ann Elin Schüssel Anne Dubau Anne-Mette Røsting Antoinette Botti Be Yoga STUDIO Berit Svendsen Berit Ås Billettsalg Björg Thorhallsdottir Bli Ny Bodega Bollywood Catherine Lemaréchal Claus Diseth Drikke Elevate Elisabeth Ellen Vahr Energi og Treningsglede Epleslang FBI Conference 2016 FBI conference 2014 FBI conference 2015 Fashion FayHouse Ferd Fibernett Foredragsholdere Foto Galleri My Ging Globalt arbeid Gode rådvarer Gro Mikkelsen Gründere Gunn Ovesen Gunnar Kopperud Guri Schanke Gutta Hans Geelmuydens Hedda Kise Helse Hersketeknikk Humans of Oslo Ingeborg Omdal Lykseth Innleder InnoMag Innovasjon Norge Innovasjon Janteloven Juan Serrano Katinka Greve Leiner Kia Luise Klavenes Kjetil Staalesen Kristil Erla Håland Krydder Kulturminister Kultur Kvinnenettverk Kvinner i ledelse Lean Business Lederskap Lena Pettersen Lillestrøm Kultursenter Linda Cathrine Hofstad Helleland Linda Svedal Walsoe Livskriser MC barsking Mangfold Marcela Cardenas Margrethe Otto Skar May-Bente Hoiland Lode Musikk MyPocket.Academy Märtha Louise Nakenhet Netta Nyman Next step Nina Hanssen OIW2016 OIW Oslo Innovation Week Penger Per Fugelli Premium Drinks Prioriteringer Professor Program 2016 Programmet Regnskogfondet Religion Rikke Soligard Romerikes Blad Rosa pønk SISU Coaching Samarbeidspartnere Samarbeidspartner Sangartist Serrano's Silicon Valley Skedsmo kommune Skinka Soulspring Speed Gründere Sponsor Styling Susanne Louise Olijnyk TV team TV-aksjonen 2015 Tech Teknologi Thereze Gransaeter Tips og råd Trekning Trine Aaldstedt Truls Berg Underholdning Vekst Velkommen Verdier Vigdis Jordal Yngve Dahle forventninger kjoler komponist Aagre kunstfoto tetøser te Ærlighet