Linda om sosiale medier og glansfulle magasiner
by FBI on September 26th, 2014

For at du skal bli bedre kjent med våre foredragsholdere så har vi stilt dem alle noen spørsmål om deres tanker rundt gründerskap og deres suksess. Vi er veldig takknemlige for at de har tatt seg tid til å svare. Dette er tankene til Linda Svedal Walsøe.
FBI: Har du oppnådd drømmen din?
Linda: Designstudioet Wik & Walsøe har greid å gjøre det umulige mulig - som var en av drømmene mine da vi startet. Når en drøm er gått i oppfyllelse er det lett å drømme videre. Drømmer og mål er viktige for å styre fremdriften. Nå drømmer vi om å bli store i verden.

FBI: Når og hvordan startet din drøm?
Linda: Den startet i 2006 sammen med Ragnhild Wik på en benk i en hage med blekkskriveren stående på gresset ved siden av oss. Der ble forretningsplanen til.

FBI: Hvor lang tid har det tatt for å nå målet ditt?
Linda: Hvis vi kan si at den første drømmen er oppfylt så tok det ca. 6 år før vi ble en solid merkevare i Norge. Målet var alltid å knytte emosjonelle verdier til produktene våre og gi de varig verdi.

FBI: Hva har vært den største overraskelsen underveis?
Linda: Det var da vi ble tildelt Årets Gründerkvinne 2013 av Innovasjon Norge. Alle kandidatene var så gode på hver sin måte og hadde et element av å redde verden i sin søknad. Siden Wik & Walsøe kun skulle erobre verden, trodde jeg prisen ville tilfalle en av de andre nominerte. Det var en hedersutmerkelse jeg ikke glemmer så lett.

FBI: Hva har vært det morsomste underveis?
Linda: Jeg har møtt et mangfold av spennende personligheter som har bidratt til ideer og tanker for hvordan Wik & Walsøe ble formet. Alt fra Dennis Hopper til Rozana Oldani som har gitt meg både styrke, engasjement og inspirasjon.

FBI: Hva har vært den største læringen?
Linda: Den største læringen har vært at man ikke kommer først ved å gå i andres fotspor. Det er lett å grave seg ned i sosiale medier og glansfulle magasiner for å finne inspirasjon. Fallgruven er at du graver for langt og ikke bruker tid på din egen kreativitet. Dette er jeg veldig bevisst på. Skogen er et bra utgangspunkt for kreativ tenking og idemyldring.

FBI: Hvordan har dette endret deg som menneske?
Linda: Jeg har alltid vært en rastløs sjel. Erfaringen min gjør at jeg bruker rastløsheten bevisst for enten å holde den tilbake eller gi gass for å nå det målet jeg har satt meg. Jeg er blitt mer fokusert på timing og sorterer unødig informasjon som ikke er viktig akkurat nå.

Tusen takk Linda, vi gleder oss til å se deg på scenen!


 


Posted in FBI Conference, Foredragsholder    Tagged with Linda Svedal Walsoe, OIW, Oslo Innovation Week, FBI conference 2014


1 Comments

ingeborg lykseth - September 28th, 2014 at 12:14 PM
Inspirerende lese intervjuet til linda,- det ligger s mye erfaring i alt hun sier. Takk.
Leave a Comment


Arkiv
2016 (21)
February (2)
March (6)
June (3)
August (2)
September (4)
October (4)
2015 (20)
July (2)
August (8)
September (5)
October (5)
2014 (20)
September (6)
October (14)
Nyhetsbrev
Emne
2jinter 5G bredbånd 5G 8.mars Afterparty Anita Andersen Anita Tonne Ann Elin Schüssel Anne Dubau Anne-Mette Røsting Antoinette Botti Be Yoga STUDIO Berit Svendsen Berit Ås Billettsalg Björg Thorhallsdottir Bli Ny Bodega Bollywood Catherine Lemaréchal Claus Diseth Drikke Elevate Elisabeth Ellen Vahr Energi og Treningsglede Epleslang FBI Conference 2016 FBI conference 2014 FBI conference 2015 Fashion FayHouse Ferd Fibernett Foredragsholdere Foto Galleri My Ging Globalt arbeid Gode rådvarer Gro Mikkelsen Gründere Gunn Ovesen Gunnar Kopperud Guri Schanke Gutta Hans Geelmuydens Hedda Kise Helse Hersketeknikk Humans of Oslo Ingeborg Omdal Lykseth Innleder InnoMag Innovasjon Norge Innovasjon Janteloven Juan Serrano Katinka Greve Leiner Kia Luise Klavenes Kjetil Staalesen Kristil Erla Håland Krydder Kulturminister Kultur Kvinnenettverk Kvinner i ledelse Lean Business Lederskap Lena Pettersen Lillestrøm Kultursenter Linda Cathrine Hofstad Helleland Linda Svedal Walsoe Livskriser MC barsking Mangfold Marcela Cardenas Margrethe Otto Skar May-Bente Hoiland Lode Musikk MyPocket.Academy Märtha Louise Nakenhet Netta Nyman Next step Nina Hanssen OIW2016 OIW Oslo Innovation Week Penger Per Fugelli Premium Drinks Prioriteringer Professor Program 2016 Programmet Regnskogfondet Religion Rikke Soligard Romerikes Blad Rosa pønk SISU Coaching Samarbeidspartnere Samarbeidspartner Sangartist Serrano's Silicon Valley Skedsmo kommune Skinka Soulspring Speed Gründere Sponsor Styling Susanne Louise Olijnyk TV team TV-aksjonen 2015 Tech Teknologi Thereze Gransaeter Tips og råd Trekning Trine Aaldstedt Truls Berg Underholdning Vekst Velkommen Verdier Vigdis Jordal Yngve Dahle forventninger kjoler komponist Aagre kunstfoto tetøser te Ærlighet