Ingeborg Lykseth er en energibunt
by FBI on September 24th, 2014

For at du skal bli bedre kjent med våre foredragsholdere så har vi stilt dem alle noen spørsmål om deres tanker rundt gründerskap og deres suksess. Vi er veldig takknemlige for at de har tatt seg tid til å svare. Først ut er Ingeborg Lykseth.
Ingeborg Lykseth er en energibunt, sosial entreprenør og grunnlegger av
Lyk-z & døtre. De ble kåret til årets Sosiale Entreprenør av FERD i 2012 med sitt engasjement for ungdom. 

 
FBI: Har du oppnådd drømmen din?
Ingeborg: Drømmen om å utvikle et program som skaper en dramatisk forandring hos ungdom utenfor skole og jobb er oppnådd, sørge for at tilbudet finnes i hele Norge er på vei. 
 
FBI: Når og hvordan startet din drøm?
Ingeborg: Da jeg var 13 år og bestemt meg for at jeg skulle gjøre noe for de som ikke klarte snakke for seg selv. 
 
FBI: Hvor lang tid har det tatt for å nå målet ditt?
Ingeborg: Målet mitt er en livsplan. Underveis lever jeg verdiene som er grunnlaget for målet, hver dag. For hver dag oppnås et mål. Inkludering skjer, raushet deles, små magiske øyeblikk oppstår, og ungdommene får tillit til at de kan skape seg et liv i verdighet.
 
FBI: Hva har vært den største overraskelsen underveis?
Ingeborg: Samfunnets manglende vilje til å betale for krevende prosesser, til tross for dokumenterte gode resultater, både samfunnsøkonomisk og i forhold til sosial vekst og verdighet for individet og familien.
 
FBI: Hva har vært det morsomste underveis?
Ingeborg: Hver gang jeg ser de unges vendepunkter og evnen til å stå i det, hvordan de lyser opp og begynner elske livet sitt.
 
FBI: Hva har vært den største læringen?
Ingeborg: Hvor lang tid ting tar og hvor viktig det er å finne rette samarbeidspartnere.
 
FBI: Hvordan har dette endret deg som menneske?
Ingeborg: Det har ikke endret meg, derimot har det har forsterket troen i meg om at alt er mulig, og forandring kan alle få.
 
Tusen takk Ingeborg, vi gleder oss til å se deg på scenen!

 


Posted in FBI Conference, Foredragsholder    Tagged with Ingeborg Omdal Lykseth, OIW, Oslo Innovation Week, FBI conference 2014


0 Comments

Leave a Comment


Arkiv
2016 (21)
February (2)
March (6)
June (3)
August (2)
September (4)
October (4)
2015 (20)
July (2)
August (8)
September (5)
October (5)
2014 (20)
September (6)
October (14)
Nyhetsbrev
Emne
2jinter 5G bredbånd 5G 8.mars Afterparty Anita Andersen Anita Tonne Ann Elin Schüssel Anne Dubau Anne-Mette Røsting Antoinette Botti Be Yoga STUDIO Berit Svendsen Berit Ås Billettsalg Björg Thorhallsdottir Bli Ny Bodega Bollywood Catherine Lemaréchal Claus Diseth Drikke Elevate Elisabeth Ellen Vahr Energi og Treningsglede Epleslang FBI Conference 2016 FBI conference 2014 FBI conference 2015 Fashion FayHouse Ferd Fibernett Foredragsholdere Foto Galleri My Ging Globalt arbeid Gode rådvarer Gro Mikkelsen Gründere Gunn Ovesen Gunnar Kopperud Guri Schanke Gutta Hans Geelmuydens Hedda Kise Helse Hersketeknikk Humans of Oslo Ingeborg Omdal Lykseth Innleder InnoMag Innovasjon Norge Innovasjon Janteloven Juan Serrano Katinka Greve Leiner Kia Luise Klavenes Kjetil Staalesen Kristil Erla Håland Krydder Kulturminister Kultur Kvinnenettverk Kvinner i ledelse Lean Business Lederskap Lena Pettersen Lillestrøm Kultursenter Linda Cathrine Hofstad Helleland Linda Svedal Walsoe Livskriser MC barsking Mangfold Marcela Cardenas Margrethe Otto Skar May-Bente Hoiland Lode Musikk MyPocket.Academy Märtha Louise Nakenhet Netta Nyman Next step Nina Hanssen OIW2016 OIW Oslo Innovation Week Penger Per Fugelli Premium Drinks Prioriteringer Professor Program 2016 Programmet Regnskogfondet Religion Rikke Soligard Romerikes Blad Rosa pønk SISU Coaching Samarbeidspartnere Samarbeidspartner Sangartist Serrano's Silicon Valley Skedsmo kommune Skinka Soulspring Speed Gründere Sponsor Styling Susanne Louise Olijnyk TV team TV-aksjonen 2015 Tech Teknologi Thereze Gransaeter Tips og råd Trekning Trine Aaldstedt Truls Berg Underholdning Vekst Velkommen Verdier Vigdis Jordal Yngve Dahle forventninger kjoler komponist Aagre kunstfoto tetøser te Ærlighet