Aagre spiller under Oslo Innovation Week
by FBI on September 18th, 2014

Saksofonist og komponist Frøy Aagre har begeistret publikum i alle verdenshjørner med sin umiskjennelige tone og sin unike evne til å kombinere det vakre og umiddelbare med det overaskende og komplekse.

Etter å ha gjort stor suksess med sin akustiske kvartett har Aagre nå tatt steget ut i den elektroniske verden med sitt nye sjangeroverskridende album, Frøy Aagre Electric som ble kåret som en av ti beste album i 2013 av Aftenpostens anmeldere. Med utsolgte konserter på London Jazz Festival og den legendariske jazzklubben Ronnie Scotts, samarbeid med trompetlegenden Kenny Wheeler, fiolinguruen L. Subramaniam og turneer i Europa, Australia, USA, Canada, India og Kina, er Aagres internasjonale rykte raskt voksende.
Aagre har studert saksofon og komposisjon ved Norges Musikkhøgskole, Birmingham Conservatoire, Middlesex University i London og National Conservatory of Music i Buenos Aires. Aagre har spilt for kongelige, ambassadører og statsministre og i 2006 var den første kvinnelige musikeren i historien som har spilt i selve stortingssalen. Hun har musikk-utdannelse fra London, Birmingham, Buenos Aires og Oslo.

Vi gleder oss over å ha med Frøy Aagre under Oslo Innovation Week, og at hun vil spille for oss på FBI conference 2014 den 15.oktober. Velkommen!

Anmeldelser
Dagens Næringsliv: “Frøy Aagres saxofon er blankpusset norgesreklame”.
Dagbladet: “Svært bevisst og ideloyalt gjennomført..” (terningkast 5)
Aftenposten: “Reisende i melodiøs harmoni”. (terningkast 5)
Bergens Tidene: “Begavet. Musikk til ettertanke og nytelse”. (terningkast 5)


Posted in FBI Conference, Underholdning    Tagged with Oslo Innovation Week, OIW, FBI conference 2014, komponist Aagre


0 Comments

Leave a Comment


Arkiv
2017 (1)
2016 (21)
February (2)
March (6)
June (3)
August (2)
September (4)
October (4)
2015 (20)
July (2)
August (8)
September (5)
October (5)
2014 (20)
September (6)
October (14)
Nyhetsbrev
Emne
2jinter 5G bredbånd 5G 8.mars Afterparty Anita Andersen Anita Tonne Ann Elin Schüssel Anne Dubau Anne-Mette Røsting Antoinette Botti Be Yoga STUDIO Berit Svendsen Berit Ås Billettsalg Björg Thorhallsdottir Bli Ny Bodega Bollywood Catherine Lemaréchal Claus Diseth Drikke Elevate Elisabeth Ellen Vahr Energi og Treningsglede Epleslang FBI Conference 2016 FBI conference 2014 FBI conference 2015 FBI conference 2017 Fashion FayHouse Ferd Fibernett Foredragsholdere Foto Galleri My Ging Globalt arbeid Gode rådvarer Gro Mikkelsen Gründere Gunn Ovesen Gunnar Kopperud Guri Schanke Gutta Hans Geelmuydens Hedda Kise Helse Hersketeknikk Humans of Oslo Ingeborg Omdal Lykseth Innleder InnoMag Innovasjon Norge Innovasjon Janteloven Juan Serrano Katinka Greve Leiner Kia Luise Klavenes Kjetil Staalesen Kristil Erla Håland Krydder Kulturminister Kultur Kvinnenettverk Kvinner i ledelse Lean Business Lederskap Lena Pettersen Lillestrøm Kultursenter Linda Cathrine Hofstad Helleland Linda Svedal Walsoe Livskriser MC barsking Mangfold Marcela Cardenas Margrethe Otto Skar May-Bente Hoiland Lode Musikk MyPocket.Academy Märtha Louise Nakenhet Netta Nyman Next step Nina Hanssen OIW2016 OIW Oslo Innovation Week Penger Per Fugelli Premium Drinks Prioriteringer Professor Program 2016 Programmet Regnskogfondet Religion Rikke Soligard Romerikes Blad Rosa pønk SISU Coaching Samarbeidspartnere Samarbeidspartner Sangartist Serrano's Silicon Valley Skedsmo kommune Skinka Soulspring Speed Gründere Sponsor Styling Susanne Louise Olijnyk TV team TV-aksjonen 2015 Tech Teknologi Thereze Gransaeter Tips og råd Trekning Trine Aaldstedt Truls Berg Underholdning Vekst Velkommen Verdier Vigdis Jordal Yngve Dahle forventninger kjoler komponist Aagre kunstfoto tetøser te Ærlighet